Miranda Kerr Orlando Bloomová v rouše Evině

Australská topmodelka Miranda Kerr se může pyšnit nejen tím, že čeká malého Orlanda Blooma, ale také svým překrásným tělem! Ještě k tomu se moc ráda fotí úplně nahá! Přesvědčte se sami!

Černobílá fotografie andílků Victoria Secrets

(Zdroj: padestrian.tv)Miranda Kerr je jedna z deseti nejlépe placených modelek na světě, tvář snad všech známých značek které vás jen napadnou a hlavně andílek Victoria's Secret. Miranda se může řadit mezi jednu z mála modelek, která kvůli své kariéře nezahodila vzdělání. Naplno se totiž focení začala věnovat až poté, co dokončila střední a následně začala studovat i zdravou výživu a životní styl na univerzitě! 26-letá brunetka už tři roky chodí s Orlandem Bloomem a v nejbližších dnech je v plánu i svatba - jak je vidět, u celebrit se vztahy na psí knížku nenosí. Jak sama uvedla v rozhovoru pro W Magazine, všechno co kdy chtěla, co se  kariéry týče, už si splnila (ve 26 letech!!), takže se teď bude naplno věnovat rodině a v klidu si užívat mateřské. Většina fanoušků ale nevěří, a nebo minimálně doufá, že ženská jako je Miranda Kerr nikdy nepřestane fotit další a další sexy svůdné fotky, díky kterým se spoustě chlapům zdají ty nejkrásnější sny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies