Milování, které neomrzí

Jste sehraný pár a rádi zkoušíte něco nového? Nebo zažíváte stereotyp a v posteli postrádáte vášeň? Cítíte se někdy napjatí a chcete se té zdrženlivosti zbavit? Vyzkoušejte tyto 3 věci a už nebudete chtít přestat...

krásná žena, svůdný pohled

Mluvte spolu na rovinu

Často slýcháte, že upřímnost se cení. A je to tak. Přiznejte si to… Rádi byste tomu druhému řekli, co se vám líbí a co ne, ale máte strach z toho, jak to přijme? Neuzavírejte se do sebe. Mužský mozek například funguje na podněty a náznaky jinak, než je to u ženského pohlaví. Muži prostě nesnáší komplikované věci a situace. Pokud něco ženy chtějí, musí si o to jednoduše umět říct. Je to prospěšné a dopracujete se k výsledku mnohem rychleji. Kdybychom pořád jen naznačovali, co od toho druhého očekáváme, to bychom se ani nikdy nemuseli dočkat.

Popusťte uzdu fantazii a ponořte se do společného objevování nových poloh

Nejsou to jen muži, kteří se po čase začnou v posteli nudit. Některé ženy nemají moc velký zájem objevovat nové pozice a to je velká chyba. Až vyzkoušením většího množství pozic ženy zjistí, která jim nejvíce vyhovuje. A za pár měsíců už je třeba omrzí a je nutné najít jinou. Stereotypu v posteli se děsí všichni. Život se má přece prožít na plné obrátky, proto zkoušejte, objevujte, ale hlavně, musíte se u toho bavit. Vždyť je to přece i o legraci a o snaze většího přiblížení se k partnerovi. Propojíte se nejen fyzicky, ale i duší. Tyto společné zážitky a zkoušení neustále nových věcí utuží váš vztah. Bylo by dobré, dohodnout si pravidla, když bude jeden z vás chtít nepohodlnou či bolestnou pozici ukončit. Pokud se na nějakou pozici necítíte, není nutné ji hned zavrhovat. Společně si o ní promluvte, ale pokud ani po nějakém čase ten druhý nezmění názor - nenuťte se.

Uvolněte se a dejte průchod svým emocím

Při sexu jde také o další faktory, než jen o tu chuť se milovat. Chuť je samozřejmě důležitá, ale někdy jsme unavení z práce nebo jsme ve stresu ze šprtání na zkoušku, a pak se to celé odráží v sexuálním apetitu. Někdy máme náladu na něžné a pomalé milování a jindy si tělo i mysl žádají drsnou rychlovku.

Ale co bychom nikdy neměli dělat? 

Nesmíme blokovat emoce. Nejde o to, abyste křičeli jako lidé z porno videí, ale pokud chcete - klidně si zakřičte. Muži milují vzdychání i výkřiky. A je tomu i naopak. Ten druhý to cítí jako příliv nové energie a také to pozitivně působí na jeho (či její) ego.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies