Miley Cyrus - až příliš sexy 17ka?

Kam se poděla sladká Hannah Montana? Vypadá to, že je nenávratně pryč! Z roztomilé holčičky Miley Cyrus totiž roste pořádná dračice! Bohužel pro ni, co je v Evropě v jejím věku běžné je pro Ameriku skandál...

Fotografie mladé herečky a zpěvačky Miley Cyrus

Stane se z Miley druhá Britney? Rodiče se rozvádí, Miley poznává kouzlo slávy a provalují se první pořádné skandály. Ať už jde o soukromé "sexy" fotky z jejího MySpace profilu nebo aférku se starším (26!!) kamarádem, pořád by se dalo říct, že je mladá zpěvačka krotká ovečka. Ve svých 17 letech je na vrcholu slávy, údajně její fanclub roste rychleji než to bývalo u Beatles.

V dubnu přišel do kin její první "dospělý" film The Last Song, který by mohl značit konec Hannah Montany a začátek úspěšné kariéry sexy a žádané herečky. Uvidíme, co nás ještě čeká až bude Miley oficiálně americky dospělá - už teď si ale můžete prohlédnout její sexy začátky v naší fotogalerii!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies