Milenka vyjde pěkně draho!

V případě, kdy si kupujete auto či motorku si poměrně lehce spočítáte, kolik vás budou stát provozní náklady. Ale v případě milenky to nikoho ani nenapadne. Přitom vydržovat si ji, může být někdy daleko nákladnější.

Snímek zachycující zamilovanou dvojici držící se za ruku v restauraci

Milenka na začátku nic nestojí

Pořízení milenky bývá ještě „zdarma”. Jednoduše někde na akci sbalíte pěknou holku, vyspíte se s ní a zjistíte, že vám její styl vyhovuje. Co jiného můžete udělat, než „si ji nechat jako milenku”. A právě to vám udělá pořádný vítr v peněžence.

Kde „být” s milenkou?

I když vy byt máte a vaše milenka také, nemáte se kde scházet. Vy, jelikož máte manželku, která vás kdykoliv může načapat a vaše milenka je zadaná. Jediným řešením vašich příležitostných schůzek je hotel. Pokoj v hotelu málo kdy seženete za méně než pět set korun a počítejte s tím, že se s spolu budete takto vídat až třikrát týdně.

Nutností jsou večeře

Dostatek sexu samozřejmě není všechno. Z toho vyplývá, že se jednou za čas, ještě před cestou do hotelového pokoje, v klidu někde navečeříte. A s večeří s milenkou počítejte minimálně třikrát měsíčně. A nad tím, kdo platí si hlavu lámat nemusíte.

Milenka má ráda dárečky

Ani nezkoušejte přijít na vaši schůzku s prázdnou. Samozřejmě, že na shánění důvtipných dárků nemáte čas, což znamená, že kupujete drobnost, kterou prodávají v obchodě za rohem. Ale pozor, jednou měsíčně si vaše milenka bude žádat hodnotnější dárky, třeba drahý parfém, luxusní prádlo...

Na řadu přichází společné víkendy

Jistě to znáte z filmů, aspoň jednou měsíčně je nutné vyrazit o víkendu na služební cestu. Je třeba zajistit ubytování na dvě noci pro dva, k tomu nějaké to jídlo a bez kvalitního pití se neobejdete.

A co teprve milenecká dovolená

Abyste si milenku udržel, minimálně jednou za rok musíte víkend prodloužit na celý týden a strávit ho společně někde v atraktivní lokalitě. Takový týdenní pobyt v Paříži není zrovna nejlevnější.

Zkrátka je jen na vás, zda si vyberete prázdný účet a žhavé noci s milenkou. Ovšem máte-li ještě na výběr, zvažte to...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies