Metin – záhadný svět magie

Metin, to je svět plný fantazie, magie a nebezpečných bitev. Cílem hry je chránit zemi před zhoubným vlivem kamenů Metin, dobývat území a majetek a stát se vládcem celého kontinentu.

Kreslený snímek z počítačové hry

O čem je on-line hra Metin

Svět Metinu je obrovský, plný malebné krajiny a vesnic, ale i záhadných a děsivých bytostí. V každé části kontinentu musí hráč splnit dané úkoly, za které dostává body potřebné pro postup do vyššího levelu. Čím vyšší je level, tím lepší jsou také vaše schopnosti a zbraně. Kromě zbraní ale získáváte také mince a nejrůznější předměty potřebné pro plnění dalších úkolů. Tyto předměty můžete prodávat nebo vyměňovat s ostatními hráči.

Bojovat můžete nejen pěšky, ale i na koni a pokud se stanete panovníkem hradu, můžete se svým cechem postavit vlastní pevnost.

Vyberte si, čím chcete být

Je pouze na vás, jakou pozici si ve hře vyberete – jestli se stanete šamanem, válečníkem, ninjou nebo surou. Nejsilnější postavou je válečník – vyniká perfektními bojovými schopnostmi, dokáže zabít jediným úderem. Bohužel je ale málo obratný. Naproti tomu ninja je obratný a rychlý až příliš a střílí z luku, takže zabije útočníka i na dálku. O něco slabší je v boji šaman, ovládá ovšem kouzla jako nikdo jiný – a posiluje jimi nejen sebe, ale i ostatní hráče. Poslední postava, sura, je něco mezi šamanem a válečníkem. U něj si můžete vybrat, zda půjdete cestou válečníka (silné zbraně, slabší kouzla) nebo cestou šamana (silná kouzla, slabší útok a obrana).

Jak se dostat ke hře

Metin je on-line PC hra, znamená to, že pro vstup do ní potřebujete připojení na Internet. Výhodou je, že můžete hru spustit ze kteréhokoliv počítače, který je na Internet připojený a nemusíte se bát nutnosti hrát vždy od začátku – Metin má totiž paměť, ve které se uchovává poslední stav vaší hry. Pokud se rozhodnete stát se součástí tohoto kouzelného světa, rozhodně doporučujeme Metin 2, tedy druhou, rozšířenou verzi hry.

A jaký je konkrétní postup? Nejdříve na stránce www.metin2.cz zadejte své uživatelské jméno, emailovou adresu a heslo. Poté si hru stáhněte, nainstalujte do PC a můžete začít hrát. Průběžné aktualizace si hra stahuje sama.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies