Mějte svůj čas pod kontrolou!

I když si nemyslím, že jsem typický materialista, tak mám zalíbení v nových věcech a technologiích. Paradoxem je, že nesnáším telefonování, ale přitom trávím na svém iPhonu hromadu času.

čekárna

Aplikace, jako je třeba Reservatic, jsou jedním z důvodů. Rád řeším své denní záležitosti z mobilního telefonu, ale nerad přijímám hovory. Reservatic mi nabízí komfort v podobě objednávání se do autoservisu či zubaři bez nutnosti telefonovat. V klidu si sednu ke svému diáři, podívám se na všechny nabízené časy a objednám se přes rezervační systém, kdykoliv to vyhovuje mně, nikomu jinému.

Jako podnikatel neustále sleduji vývoj trhu a rád si představuji, kam jako byznys směřujeme. S tím souvisí potřeba věnovat mým klientům tu nejlepší možnou péči jakou si zaslouží. V Reservaticu jsem našel pomocníka, který mně i mému týmu vnáší přehled do objednaných termínů. Navíc jsem využil možnosti implementovat si rezervační modul na své stránky, takže si mí klienti mohou objednávat termíny přímo z mých webových stránek. To je prostě úžasné! Rušit nebo měnit tyto termíny pak mohou klienti ze svého telefonu.

Rezervačních systémů už na trhu několik je, ale Reservatic je pro mou firmu tou ideální možností. Můj tým i klienti se přehledně orientují jak na webu, tak i v mobilní aplikaci, lehce se ovládá a dokonce jsem slyšel pár klientů, kteří si chválí Reservatic vzhled.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies