Samuraj.cz

Megan Fox

Rita Jaroszová

Tato americká herečka a modelka se narodila 16. května roku 1986 v Rockwoodu (Tennessee, USA). Její předkové pocházeli z Francie, Irska a dokonce byste mezi nimi našli také indiánské předky. Její rodiče (Darlene a Franklin) se rozvedli, když byla malá, takže poté se starší sestrou žili jen s matkou a jejím přítelem blízko Rockwoodu.

 

Megan už jako dítě snila o tom, že jednoho dne bude herečkou. Vyplnilo se jí to v 15 letech, kdy získala vedlejší roli v rodinné komedii Sestry na Bahamách (2001). V tomto filmu hrála po boku dvojčat Ashley a Mary-Kate Olsenových. Později hrála především v seriálech - Ocean Ave (2002), Co na tobě miluju (2002), Hope & Faith (2003).

 

Také si zahrála menší roli ve velice úspěšném seriálu Dva a půl chlapa, ve kterém měl jednu z hlavních rolí i Charlie Sheen. V roce 2004 získala roli Carly v celovečerním filmu s názvem Zpověď královny střední školy. V roce 2007 dostala nabídku od režiséra Michaela Baye, který uspěl s filmy jako Mizerové, Pearl Harbor či Armageddon.

 

Filmy, které byly utvářeny tímto režisérem, jsou známé a velmi oblíbené především kvůli výborné práce s kamerou a velkým množstvím speciálních efektů a výbuchů. Nikdo se tedy nemohl divit, že do tohoto projektu šel právě Michael Baye. Producentem byl světově známý a uznávaný Steven Spielberg. Nabízel ji jednu z hlavních rolí ve vynikajícím projektu Transformers. Tento film byl zlomovým bodem její herecké kariéry.

 

3 zajímavá fakta o Megan

 

Ani Kristen Bell a ani Megan se nevyhnula ponižujícímu kostýmu. Kristen Bell získala roli banánu, kdežto Megan tento kostým potřebovala kvůli své práci. V 15 letech pracovala v jedné kavárně, kde musela nosit banánový kostým a navíc musela i tančit, aby přilákala další zákazníky. Sexappeal z ní přímo prýští, ale kdybychom o ní řekli, že trpí egoismem, kupodivu by to byla lež. Megan se na svou fotku či vystoupení v televizi nemůže podívat. Zvládne to až ve chvíli, kdy je posilněna alkoholem. Podle jejích vlastních slov má z takového podívání na sebe samu doslova fobii. Měla na svém předloktí vytetovanou Marilyn Monroe, ale později si dala tetování chirurgicky odstranit. Prý nechce mít takovou negativní energii ve svém životě. Nechce být spojována s Marilyn, která byla bipolární a trpěla poruchami osobnosti.

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.