Megan Fox

Tato americká herečka a modelka se narodila 16. května roku 1986 v Rockwoodu (Tennessee, USA). Její předkové pocházeli z Francie, Irska a dokonce byste mezi nimi našli také indiánské předky. Její rodiče (Darlene a Franklin) se rozvedli, když byla malá, takže poté se starší sestrou žili jen s matkou a jejím přítelem blízko Rockwoodu.

Megan Fox se sexy pohledem leží na zemi v červených šatech

 

Megan už jako dítě snila o tom, že jednoho dne bude herečkou. Vyplnilo se jí to v 15 letech, kdy získala vedlejší roli v rodinné komedii Sestry na Bahamách (2001). V tomto filmu hrála po boku dvojčat Ashley a Mary-Kate Olsenových. Později hrála především v seriálech - Ocean Ave (2002), Co na tobě miluju (2002), Hope & Faith (2003).

 

Také si zahrála menší roli ve velice úspěšném seriálu Dva a půl chlapa, ve kterém měl jednu z hlavních rolí i Charlie Sheen. V roce 2004 získala roli Carly v celovečerním filmu s názvem Zpověď královny střední školy. V roce 2007 dostala nabídku od režiséra Michaela Baye, který uspěl s filmy jako Mizerové, Pearl Harbor či Armageddon.

 

Filmy, které byly utvářeny tímto režisérem, jsou známé a velmi oblíbené především kvůli výborné práce s kamerou a velkým množstvím speciálních efektů a výbuchů. Nikdo se tedy nemohl divit, že do tohoto projektu šel právě Michael Baye. Producentem byl světově známý a uznávaný Steven Spielberg. Nabízel ji jednu z hlavních rolí ve vynikajícím projektu Transformers. Tento film byl zlomovým bodem její herecké kariéry.

 

3 zajímavá fakta o Megan

 

  • Ani Kristen Bell a ani Megan se nevyhnula ponižujícímu kostýmu. Kristen Bell získala roli banánu, kdežto Megan tento kostým potřebovala kvůli své práci. V 15 letech pracovala v jedné kavárně, kde musela nosit banánový kostým a navíc musela i tančit, aby přilákala další zákazníky.
  • Sexappeal z ní přímo prýští, ale kdybychom o ní řekli, že trpí egoismem, kupodivu by to byla lež. Megan se na svou fotku či vystoupení v televizi nemůže podívat. Zvládne to až ve chvíli, kdy je posilněna alkoholem. Podle jejích vlastních slov má z takového podívání na sebe samu doslova fobii.
  • Měla na svém předloktí vytetovanou Marilyn Monroe, ale později si dala tetování chirurgicky odstranit. Prý nechce mít takovou negativní energii ve svém životě. Nechce být spojována s Marilyn, která byla bipolární a trpěla poruchami osobnosti.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies