Máte jasno v podprsenkách?

Podprsenky nosí snad skoro všechny ženy a i přesto některé mají problém s výběrem, tedy se správných výběrem. Víte vy pánové, jak podprsenku vybrat? Ženy rády dostávají pěkné prádlo jako dárek, byla by škoda, kdyby jí byla malá nebo velká. Je tady pro vás takový malý manuál na výběr podprsenek.

Černobílá fotografie ženy, která pózuje zezadu v podprsence a v jeansech

Oblečení – jaké jsou typy podprsenkywww.pradelkoprotebe.cz

Každá žena má jiná prsa a k tomu také slouží množství druhů podprsenek. Podprsenky jsou s ramínky, bez ramínek, push-up podprsenka nebo, s kosticemi, bez kostic a samozřejmě mají spoustu designů a tvarů. Jak správně vypočítat velikost podprsenky Mnoho žen také nosí špatnou velikost.

Jak správně vypočítat velikost podprsenky

Změřte obvod přes prsa a od něj odečtěte obvod pod prsy. Podle toho, jaké číslo vám vyjde, máte velikost podprsenky:

12 – 14: košíček A

14 – 16: košíček B

16 – 18: košíček C

18 – 20: košíček D

20 – 22: košíček E

Nezapomínejte také na to, že nezáleží pouze na velikosti košíčku, ale vybrat správně musíte také obvod pod prsy. Pokud si koupíte podprsenku, kterou budete mít těsnou, vzadu skrz oblečení vám budou vykukovat faldíky, po kterých určitě netoužíte.

www.dianka.czObchody – výběr podprsenky

Až budete vybírat podprsenku, zajděte si do skutečně renomovaného butiku nebo eshopu, kde vám nabídnou kvalitní zboží. Mnoho žen si kupuje nejen podprsenky, ale celé soupravy včetně kalhotek, které se vám určitě sejdou například pod letní šaty.

Podprsenky – při nákupu musíte zkoušet

Při každém nákupu by se měla podprsenka pečlivě zkoušet. V případě, že to není možné, ujistěte se, že bude možné prádlo po domácím vyzkoušení možné vrátit. Podprsenka nejenže musí plnit svůj účel, ale také musí být pohodlná.

Trendy barvy a materiály

Zapomeňte na klasické podprsenky ve vybledlých barvách. Buďte trendy partner a pořiďte jí pár trendy barevných kousků, které budou vykukovat z letních triček. Zelená, oranžová, růžová a žlutá jsou naprosto in! Materiál vždy vybírejte pouze kvalitní. Nejlepší jsou přírodní materiály, zvláště v horkých dnech, díky kterým se vyhnete nepříjemnému svědění nebo dokonce podrážděné a poškrábané pokožce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies