Masáž prostaty prospívá i vašemu zdraví

I muži prý mají svůj bod G a ten se právě nazývá prostata. Většina mužů ale tuto masáž ke své škodě nevyzkoušelo. Přitom vám zajistí intenzivní sexuální prožitek a chráníte tak i své zdraví.

Masáž prostaty - neopakovatelný orgasmus i prevence zdraví

 

Jak probíhá masáž prostaty?

 

Musíte se uvolnit jak fyzicky, tak i psychicky. Odhoďte zábrany a požádejte partnerku o smyslnou masáž a pokud se bude zdráhat, nemusí to hned znamenat, že vám nechce vyhovět. Možná jen neví, jak postupovat nebo je jen stydlivá. Klidně ji navádějte. Měla by vám opatrně a jemně masírovat hráz, což je místo, které je umístěno pod varlaty a vede k análnímu otvoru.

 

Jakmile jste dostatečně uvolněný, masáž poté pokračuje přímo skrz anální otvor. Nezapomeňte použít jemný olej či lubrikant, jinak hrozí, že se zraníte. Dotyky by měly být příjemné, nesmí vás nic bolet. Z hygienických důvodů se pro masáž uvnitř análního otvoru používají jemné latexové rukavičky. Nikam nespěchejte, užívejte si hlazení. Až budete připraven, může vás partnerka masírovat svým prstem nebo k tomu můžete použít různé erotické pomůcky.

 

Prevence před onemocněním či dalšími zdravotními problémy s prostatou

 

Především byste měl dodržovat zásady zdravého životního stylu a být i přiměřeně aktivní, což znamená mít nejen dostatek pohybu, ale také adekvátní sexuální život. Prostata a samozřejmě i ostatní orgány potřebují neustálou stimulaci. Když je něco používané, dostatečně se to prokrvuje a to znamená, že to pak zůstane déle zdravé.

 

Co patří mezi nejčastější okolnosti, jenž mohou za vznik problémů s prostatou?

 

Tak především je to obezita a hned na druhém místě je to sedavý způsob života, což souvisí s nedostatkem pohybu. Také má svůj podíl viny i nesprávný životní styl, který je nutné nějak omezit. Patří tu kouření, nadměrné a časté užívání alkoholu, častá konzumace silně kořeněných jídel, neustálé popíjení silné kávy a mnoho dalších.

 

Nezdravým stravováním si také moc nepomůžete. Měli byste omezit smažené a tučné pokrmy a také živočišné tuky. Někteří za to, že jim zbytní (zvětší se) prostata, bohužel nemohou, neboť je to někdy dáno i zděděnou dispozicí. Dlouho trvající stres asi také ovlivní kvalitu vašeho celkového zdraví.

 

Samostatnou kapitolou je nepravidelný a neadekvátní sex, který asi nejvíce ovlivňuje, jak bude vaše prostata zdravá. Pravidelným sexem se totiž prostata stimuluje, je pak lépe zásobena krví. Nejde tu o to, jak často mít sex. Jen se nedoporučují dlouhé pauzy ani vyloženě náročný a dlouhý pohlavní styk, u kterého by se prostata příliš přetěžovala.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies