Masáž lávovými kameny

Je to “královna” všech masáží a můžete si ji dopřát i v pohodlí vašeho domova. Jen nepodceňujte údržbu kamenů a měli byste dodržet určitá pravidla. U výběru jsou podstatné rozměry a hmotnost kamene. Čím větší kámen, tím déle udrží požadovanou teplotu.

lávové kameny

 

S čím vám tato masáž pomůže?

 

Masáž lávovými kameny je vhodná pro všechny, jenž trpí nespavostí, zažívají stresové či úzkostné stavy, mají depresi nebo je trápí artritida (záněty kloubů). Také vám pomůže zbavit se bolesti zad či ztuhlých svalů a vyřeší za vás i problém se studenýma nohama. Díky masáži s vám totiž prohřeje celé tělo, v těle dochází k vyrovnání energie, pomáhá tělu zbavit se volných radikálů (detoxikace) a stimuluje krevní oběh a lymfatický systém.

 

Kdo by se jí měl vyhnout?

 

Především lidé, kteří nesnáší vyšší teploty. Masáž lávovými kameny by pro ně rozhodně nebyla tou pravou relaxací. Masáž je prý příjemnější během zimních měsíců, neboť se kvůli horkých kamenů zvyšuje naše tělesná teplota. Tato masáž není vhodná pro těhotné ženy a lidi, které trápí křečové žíly. Pokud trpíte alergií, vaše pokožka je až příliš citlivá nebo máte jiné kožní problémy, také pro vás není tato masáž ideální. Raději si počkejte, až se vám kůže zahojí. A samozřejmě tuto masáž nemohou podstoupit ani lidé s vysokým tlakem, diabetici a ani epileptici.

 

Masáž

 

K masáži samozřejmě patří i aromatické léčivé oleje, které vytvoří příjemnou atmosféru. Vyberte si vůni podle sebe, měla by působit uklidňujícím dojem. Zkuste třeba vanilku či levanduli. Před samotnou masáží se kameny musí nahřát ve vodní lázni, aby měly tu správnou teplotu (40 - 50 °C). Teplo se bude uvolňovat a dostane se až do hloubky 3 cm pod kůži. Teplo je nejen příjemné, ale uvolní i vaše svalstvo, odstraní nervozitu i napětí a také otevírá póry, což znamená, že díky lávovým kamenům se vaše pokožka zvláční.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies