Mary Rose Cristerna – upíří žena

Jsme sice v rubrice Sexy celebrity, ale dneska to zas tak sexy nebude. Teda asi pro většinu z vás. Možná, že se vám po shlédnutí fotogalerie téhle milovnice tetování, piercingu a dalších zkrášlujících metod bude špatně usínat.

Fotografie potetované ženy

Ozdoba Venezulea Expo Tatto 2012

Na této úžasné výstavě bylo k vidění několik hrůzu nahánějících jedinců, ale Mary Rose hraje opravdu prim. Ani hodně známá kočičí žena neviděsí tolik jako tahle upírka. Mary Rose svou přeměnu v upíra vzala fakt vážně a její vizáž je propracovaná do nejmneších detailů.

elzonkeyshow.com

No nevím jak se vám teď líbí, ale ještě než ji tohle popadlo byla Mary pěknou brunetkou s jemnými rysy a hnedýma očima. Tak se také provdala a pak ji tohle šílenství popadlo. Možná neuvěříte, ale tahle ženská má čtyři děti!!

Njedříve se jí zalíbilo tetování, nechala potetovat ruce a nohy, pak to asi bylo málo, tak si nechala potetovat celé tělo. Bez piercingu to nešlo a tak ho dneska má všude. O velkých kruzích v ušních boltcích asi ani není třeba mluvit. K dokonalosti svůj vzhled dotáhla se zásahem zubních chirurgů. Nechala si vytvořit krásné upíří zuby a jako třešničku na dortu si zaplatila vpravení implantátů pod kůži, aby měla i růžky.

Mary všechno podtrhne výrazným make-upem a extravagantním účesem. Po stranách má vlasy vyholené a často mění jejich barvu, od blonďaté, přes černou i červenou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies