Marta Jandová versus Dara Rolins

Pěvecká reality show Československá Superstar je v plném proudu. Magazín Samuraj.cz se zaměřil na 2 sexy krásky z řad porotců – Martu Jandovou a Daru Rolins. Která je podle Vás více sexy?

Zpěvačky Marta Jandová a Dara Rolins na fotografii

Marta Jandová

Marta Jandová, dcera slavného frontmana skupiny Olympic - Petra Jandy, se narodila před 35 lety. Donedávna pobývala spíše v Německu, kde zpívala (a stále zpívá) s hudební skupinou Die Happy, kterou založila společně se svým bývalým manželem Thorstenem Mewesem. Dlouhou dobu také žila s německým zpěvákem Sashou. Marta momentálně žije v ČR, kde získala hlavní roli v muzikálu Mona Lisa a stala se porotkyní prvního ročníku Československé Superstar. Jako porotkyně sklidila Marta velký úspěch a předčila svou oblíbeností ostatní z porotců (včetně Dary Rolins). Objevují se ovšem i negativní názory na Martu Jandovou - zejména na její vulgární chování a časté sexuální narážky. Nic ve zlém, ale Martě asi chybí pořádný chlap.

 

Dara Rolins

Dara Rolins se narodila před 36 lety v Bratislavě. Již odmalička se u Dary objevoval pěvecký talent, který Daře pomohl k tomu, aby v 10-ti letech vydala své první album. Poté následoval jeden úspěch za druhým. Vystudovala Pražské hudební konzervatorium. 25. března 2008 se Daře narodila dcera Laura, otcem je zpěvák a kytarista skupiny Wohnout - Matěj Homola. Nyní je tato kráska v porotě ČeskoSlovenské Superstar. V roli porotce ovšem není Dara poprvé, v roce 2007 spolu s Paľom Haberou a Lacem Lučeničem usedla do porotcovského křesla soutěže Slovensko hľadá superstar.

 

Která z porotkyň Československé Superstar je podle Vás více sexy? Diskutujte pod článkem!

Přečtěte si o sexy moderátorce Československé Superstar Adele Banášové. Více ZDE>

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies