Markéta Poulíčková alias L.B.P.

Přečtěte si více o Markétě Poulíčkové známé také pod uměleckým pseudonymem L.B.P. a pokochejte se její krásou v naší fotogalerii.

Česká zpěvačka Markéta Poulíčková na své propagační fotografii

<!-- -->

Ze života Markéty Poulíčkové

Markéta Poulíčková se narodila 15. března 1988 ve Valticích, dětství prožila v Mikulově. Již od útlého věku se věnovala zpěvu (sama si skládá texty) a hře na různé hudební nástroje - na klavír začala hrát v 8-mi letech, na flétnu v 10-ti letech a na kytaru před 3 roky. Studovala pražskou konzervatoř, po čase studium přerušila, aby se mohla věnovat kariéře. Markéta je známá zejména pod uměleckým pseudonymem L.B.P. (Little Black Peggy - Malá Černá Markétka).

Počátky hvězdné kariéry

Poprvé na sebe Markéta Poulíčková upozornila v roce 2002, když se zúčastnila hudebního festivalu Zlíntalent 2002 - zde získala první cenu díky písni Dream a little dream of me od kapely Mamas and Papas. Od té doby se pravidelně účastní pěveckých soutěží. V roce 2003 se stala absolutní vítězkou mezinárodní pěvecké soutěže Children International Nile Song Festival, která se konala v Cairo v Egyptě. Téhož roku se probojovala do finále mezinárodní soutěže Sunflowers - Zrenjanin, konané v Srbsku a získala cenu za nejlepší interpretaci písně na Golden Magnolia, Baton Rouge v americké Louisianě. V roce 2004 získala zvláštní cenu na mezinárodní pěvecké soutěži International Contests of Kazakh Son v Astaně v Kazachstánu.

V červnu roku 2006 podepsala Markéta exkluzivní smlouvu s produkční a vydavatelskou společností RGM Entertainment. V roce 2007 vydala své debutové album s názvem Story Of Life - stejnojmenná skladba z alba byla použita jako titulní píseň amerického filmu Breathful. S touto písní se také zúčastnila soutěže Euro Song. Druhé album této sexy krásky se jmenuje „Markéta", vyšlo v roce 2008. V současné době působí hlavně na hudební stanici Óčko, kde moderuje pořad s názvem RGM Space. Role moderátorky ale Markétě příliš nesedí, a tak sklízí z větší části negativní ohlasy. Od roku 2008 účinkuje po boku Lucie Bílé v muzikálu Carmen.

Pro zajímavost:

V roce 2005 se Markéta zúčastnila druhého ročníku pěvecké soutěže Česko hledá Superstar - zde skončila již v semifinále.

Markéta Poulíčková ukazuje své vnady v kalendáři

Ani Martkéta Poulíčková nechtěla zůstat ve focení aktů pozadu a stejně tak jako mnoho dalších sexy českých krásek, odhalila své vnady v kalendáři pro jedno známé kasino. V kalendáři nalezneme také sexy fotografie Veroniky Fasterové, Nikoly Plzákové či Martiny Gavriely.

Ze soukromí této sexy celebrity

Již několikrát jsme se mohli přesvědčit, že Markéta není rozhodně žádným svatouškem. Ráda navštěvuje večírky, kde s oblibou holduje alkoholu. Občas to přežene a způsobí si nešťastně úraz, se kterým musí navštívit pohotovost. Proslavila se také svým arogantním chováním, které je trnem v oku mnoha kolegů a kolegyň z hudební branže.

Proslýchá se také, že Markéta měla románky s mnoha slavnými muži českého showbussinesu. Zda-li v současné době nějakého chlapa má a nebo ne, se v médiích nezmiňuje.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies