Samuraj.cz

Markéta Hrubešová – sexy zrzka

Ondřej Sedláček

Markéta (Kraus) Hrubešová je nejen díky svým sexy křivkám a typickým zrzavým vlasům snem mnoha mužů.

Ze života Markéty Hrubešové

Markéta Hrubešová se narodila 17.března roku 1972. Na základní škole se věnovala baletu, potom zamířila do Dismanova dětské sboru. Po absolutoriu na Pražské konzervatoři (hudebně-dramatický obor) Markéta krátce působila ve Východočeském divadle v Pardubicích. Kromě herectví pracovala jako fotomodelka.

Filmová kariéra

Markétu jsme mohli shlédnout již v mnoha veleúspěšných filmech a seriálech, například Jak básníci neztrácejí naději, Zdivočelá země, Konto separato, Oznamuje se láskám vašim, Sedím na konari, Boží duha, Venušin pahorek, Golet v údolí, Andělské oči, Žiletky, Konec básníků v Čechách, Jestřábí moudrost a mnoho dalších. Nesmíme opomenout ani veleúspěšný novácký seriál Ulice. V současné době hraje Markéta v Hudebním divadle v Karlíně ve hře Limonádový Joe a s Divadelní společností Josefa Dvořáka v představení S Pydlou v zádech. Také natáčí na Slovensku seriál.

Sexy fotky, erotické scény

Tato slavná herečka nám již několikrát dokázala, že se nestydí. Když Markéta jako mladá s hraním začínala, nevadilo jí se ve filmech svlékat. Nafotila spoustu uměleckých aktů, které ji vynesly na nejvyšší příčky v žebříčcích krásy. Dnes podobné role odmítá a touží uspět bez nich. Objevila se i na stránkách prestižního pánského časopisu Playboy.Ale co si budeme povídat, Markéta je zkrátka sexsymbolem, který muže láká. A to nejen díky sexy postavě, krásným zrzavým kadeřím, ale také díky dobrému srdci.

Ze soukromí

Až do současné doby se slavná herečka a modelka na čas z dění showbussinesu téměř vytratila. Důvodem toho je její tříroční dcera Christel, kterou má s manželem Davidem Krausem. David Kraus pracuje jako profesionální fotograf.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.