Markéta Hrubešová – sexy zrzka

Markéta (Kraus) Hrubešová je nejen díky svým sexy křivkám a typickým zrzavým vlasům snem mnoha mužů.

Česká moderátorka a herečka Markéta Hrubešová při focení u moře

Ze života Markéty Hrubešové

Markéta Hrubešová se narodila 17.března roku 1972. Na základní škole se věnovala baletu, potom zamířila do Dismanova dětské sboru. Po absolutoriu na Pražské konzervatoři (hudebně-dramatický obor) Markéta krátce působila ve Východočeském divadle v Pardubicích. Kromě herectví pracovala jako fotomodelka.

Filmová kariéra

Markétu jsme mohli shlédnout již v mnoha veleúspěšných filmech a seriálech, například Jak básníci neztrácejí naději, Zdivočelá země, Konto separato, Oznamuje se láskám vašim, Sedím na konari, Boží duha, Venušin pahorek, Golet v údolí, Andělské oči, Žiletky, Konec básníků v Čechách, Jestřábí moudrost a mnoho dalších. Nesmíme opomenout ani veleúspěšný novácký seriál Ulice. V současné době hraje Markéta v Hudebním divadle v Karlíně ve hře Limonádový Joe a s Divadelní společností Josefa Dvořáka v představení S Pydlou v zádech. Také natáčí na Slovensku seriál.

Sexy fotky, erotické scény

Tato slavná herečka nám již několikrát dokázala, že se nestydí. Když Markéta jako mladá s hraním začínala, nevadilo jí se ve filmech svlékat. Nafotila spoustu uměleckých aktů, které ji vynesly na nejvyšší příčky v žebříčcích krásy. Dnes podobné role odmítá a touží uspět bez nich. Objevila se i na stránkách prestižního pánského časopisu Playboy.Ale co si budeme povídat, Markéta je zkrátka sexsymbolem, který muže láká. A to nejen díky sexy postavě, krásným zrzavým kadeřím, ale také díky dobrému srdci.

Ze soukromí

Až do současné doby se slavná herečka a modelka na čas z dění showbussinesu téměř vytratila. Důvodem toho je její tříroční dcera Christel, kterou má s manželem Davidem Krausem. David Kraus pracuje jako profesionální fotograf.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies