Manželství v pověrách a předsudcích aneb mýty stále žijí

Hlásat všechny předsudky týkající se stavu manželského, je doménou chlapů. Ženáči straší budoucí ženichy, že po uzavření manželství budou majetkem už ne hodné a milující manželky. Manželský sex taky za nic nestojí. Když je po svatbě, jde jí jen o to, aby chlap donesl domů nějaké peníze. Také se z ní vyklube pěkná furie, která chudáka manžílka sekýruje od rána do večera. Jsou i pánové tvrďáci. Podle nich by se chlap neměl domácích prací ani dotknout, vždyť tyto bezvýznamné věci náleží ženským (manželkám).

Fotografie páru, kdy muž dělá domácí práce

Jak to tedy s mýty o manželství doopravdy je?

Je to tak, že všechny nesmyslné předsudky tykající se manželství, opravdu mohou vést ke konci manželství. Záleží jen na vás. Budete brát na vědomí bubáky co vám navykládali „kamarádi“ a zkušení ženáči? Raději to nedělejte. Pomozte své ženě s péčí o vaše hnízdečko lásky. Jestli ruku k dílu nepřiložíte, nedivte se, že jí poleze úklid i vy (sedící na gauči) krkem. Takto dovedete manželství úspěšně ke konci.

Postelové radovánky jsou v háji

Může to tak být i nemusí. Svatební polibek přece neznamená, že váš sexuální život je u konce. Je naprostý nesmysl hlásat – manželský sex není kvalitní. Tohle tvrdí i výzkumy, takže na tom něco bude. Podle výzkumu firmy Durex mají manželské páry soulož sto dvacet sedmkrát za rok. To je celkem slušné, pokud nejste erotoman, ne? A kvalita sexu je prý dokonce lepší a lepší. Vaše manželství není spokojené? Pak ani sex nebude to pravé ořechové.

Manželky sekýrují a kritizují

S tímto předsudkem se všichni setkáváme asi nejčastěji. Až ji navléknete snubní prstýnek, jako mávnutím kouzelného proutku se změní z vaší životní lásky na uřvanou hysterku. Zapomeňte, že jste tohle vůbec někdy slyšeli!!! Není na tom nic pravdy. Jde opravdu o škaredý mýtus, který má na mnoha manželství katastrofální účinky. Proč? Protože muži díky této „pravdě“ takový typ chování od manželky očekávají a dopředu tak přizpůsobují své chování a reakce. Pak dochází ke spouštění dalších hádek a střetů.

Domácí práce a emancipace

Ano, emancipace žen už pokročila celkem daleko. Nedrážděte proto hada bosou nohou, nenaznačujte manželce, že úklid, žehlení a péče o děti je jen její povinností. Že jste to už udělal? No v tom případě máte za sebou první krůčky vedoucí k rozvodu. Pokud vám ještě něco takového z úst nevyšlo, gratulujeme. Jste mužem snů, který se nebojí chytit se vysavače, jít na procházku s kočárkem nebo zabrousit mezi regály v obchodě. Manželky to ocení, ani si neumíte představit jak moc.

Buduje kariéru? Pak bude doma bordel

Je chytrá, má vzdělání, vysokou pracovní pozici. V řeči mužů to zřejmě znamená, že se vdávat nechce a pokud se přece jen vdá, je to manželka na baterky. Neuklidí, neuvaří, zkrátka hrůza. Věříte tomuto mýtu? V tom případě hledejte adeptku na manželku mezi ženami, které prošly pouze lavicemi základní školy. Elain Roseová z Washingtonské univerzity ve svém výzkumu zjistila následující. Roste počet žen s vysokoškolským vzděláním, které se vdají a založí rodinu. Ideální manžel je hrdý na ženu, která se nestará jen o domácnost a neštrykuje v křesle u televize. Podpořte svou manželku v budování kariéry.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies