Manželský sex jako povinnost?

Zlomyslní (svobodní) prudiči tvrdí, že výhoda manželství je v tom, že sex můžeme mít i ve chvílích, kdy ho vůbec nechceme. Co si budeme povídat, po pár letech manželství se kdysi tak divoké postelové rodeo změní v utahaný dvojboj, který nemá vítěze. Prostě jste se jen zúčastnili. A ještě si můžete pogratulovat, když v něm nejsou žádní poražení.

marriagelifeministries.org

Jsem sexuálně v pořádku?

To vás napadne v okamžiku, kdy kolem vás projde vaše polonahá zákonná polovička a v trenkách se neobjeví ani záchvěv života. Prostě mrtvo. Strohá medicínská mluva říká, že o poruchu sexuálního zájmu se jedná v případě, když zcela chybí nebo jsou trvale oslabeny pocity sexuálního zájmu, neexistují sexuální myšlenky a fantazie nebo se jedná o pokles či ztrátu chuti přijímat sexuální aktivitu. Ale pozor, pouhá absence touhy neznamená, že se jedná o dysfunkci. Musí vám působit potíže. Poruchu sexuálního zájmu je třeba odlišit od poklesu pohlavní touhy, ke které dojde během soužití s jedním partnerem. Dalo by se to přirovnat k počítači: na tom repasovaném můžete taky pracovat, obvykle má i stejné funkce, ale jako nový model vám radost neudělá.

Kohout může až 70x

To byl jednou jeden americký prezident, John Calvin Coolidge se jmenoval. A ten se svou manželkou a doprovodem jednou navštívil drůbeží farmu. Paničku nejvíc zaujal fakt, že kohout dokáže kopulovat až 70x za den. Neváhala a vypíchla tento fakt svému manžílkovi. Ten smečovat a zeptal se, jestli má onen kohoutí kopulátor stále stejnou slepici. A zklamané paní prezidentové se dostalo odpovědi, že aby byl kohout imrvére při síle a chuti, slepice mu neustále střídají. Těžko říct, jak moc je tahle historka pravdivá, ale faktem je, že v sexuologii skutečně existuje tzv. Coolidgeův efekt. Pointu asi netřeba vysvětlovat.

Snížená sexuální touha versus averze

U prvního jevu jde spíše o neutrální postoj k sexu, u sexuální averze je vztah k němu vysloveně negativní. Zajímavé je, že i v tomto případě je dotyčný mnohdy schopen samotnou soulož zrealizovat, co ale už nezvládne a co je mu vysloveně odporné, to jsou dotyky partnera nebo celá předehra vůbec. Prostě k tomu přistupuje s postojem „chceš sex, máš ho mít, ale hlavně ať to mám co nejrychleji za sebou“.

Restartujte partnerku

Zatímco za svobodna byla v posteli učiněné tornádo Lou, dnes je aktivní a sexuchtivá asi jako vyfouknutá nafukovací panna. Příčin je habaděj. V prvé řadě ženské moc dobře vnímají partnerovo – tedy vaše chování a nedokážou tak rychle přepnout jenom na sex jako na tělesnou potřebu. Taky zapřemýšlejte, jak je to u ní s orgasmem. Má ho, nebo ne? Protože jestli ne, tak je pochopitelné, že sex pro ni není žádná nirvána. Je to asi jako kdybyste se na film nedokoukali do konce. Občas to skousnete, ale když budete z kina odcházet těsně před koncem, moc velkým ctitelem kinematografie asi nebudete.

Resuscitace manželského sexu

Tady to chce radu odborníka. Na každého totiž platí něco jiného. A po překročení určitého bodu zlomu už budete resuscitovat mrtvolu. Nic ale nezkazíte erotickým prádélkem, kterým svou drahou obdarujete. V některých případech je právě rajcovní podprda nebo podvazky tou poslední jiskrou, která může zažehnout ohýnek manželské vášně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies