Manipulace prostřednictvím sexu

Sex nám především má přinášet potěšení a prohlubovat vztah s partnerem. Mnoho lidí jej bohužel chápe trochu špatně. Není určen k citovému vydírání a přehnaným intrikám. Sex neslouží k manipulaci, tedy přesněji řečeno neměl by, ale někteří ho rádi i podvědomě právě takto využívají.

svůdná žena

Podle čeho to poznáte, že využívá sex jako zbraň?

Když na vás křičí a snaží se vás znemožnit, dává vám jasně najevo, že se sexem nemáte počítat. V těch vzácných chvílích, kdy dojde k sexu, se ho snaží spíše urychlit a většinou se tváří, jako by žvýkala šťovík. Tak přesně v takových případech je sex využíván jako zbraň.

 

Samozřejmě, že to tak nemusí být vždycky. Pokud máte zrovna období, kdy po sobě pořád štěkáte, nemusí to znamenat, že nechce sex. Ale spíš ji něco trápí a jelikož jste oba paličatí, nikdo nechce ustoupit a proto se neustále hádáte. Když pak dojde na sex, jde o to, jak se s vámi partnerka cítí.

K sexu dochází jen ve chvílích, kdy se vám snaží zavděčit? Pak nejspíš sex používá jako protislužbu. Dokáže vás hodiny nebo i celé dny přemlouvat, že nemá, co na sebe. I když ji přesvědčujete, že je v té noční košilce nesmírně sexy, stejně vám na to odpoví, že už ji nosí dlouho a že není dokonalá. Nechce se prý před vámi ukazovat v ošklivých věcech a k sexu většinou nedojde.

 

Jakmile svolíte a koupíte ji několik pěkných kousků, protože taková žena se nikdy nespokojí jen s jednou malou věcí, najednou se promění v rozvernou kočičku plnou lásky. Tohle byl jen příklad. Nemusí jít jen o oblečení. Klidně po vás může chtít drobné domácí opravy. Prostě po čem její srdíčko zatouží, to musí mít, jinak nebude sex.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies