Samuraj.cz

Mandy Moore má nadání

Ondřej Sedláček

Krásná, půvabná a sexy... To je jen několik málo rysů, které Mandy Moore vystihují. Pokud se chcete dozvědět něco víc o této sexy krásce a o jejím životě, rozhodně dočtěte tento článek až do konce!!!

Mandy Moore – něco málo z jejího života

Mandy Moore je známá zpěvačka, herečka a také modelka. Její život započal 10.4.1984. Narodila se v městečku zvaném Nashua, které se nachází v New Hampshire ve Spojebých státech Amerických.

Sexy Mandy Moore – vstup mezi celebrity aneb jak to všechno začalo

Kariéru této známé osobnosti odstartovalo v roce 2001 setkání s hledačem talentů. Ten si jí všiml na letišti, když se se svým otcem vracela z dovolené z Hawaje a nabídl jí místo v modelingové agentuře. Tehdy jí bylo pouhých 16 let. Mandy neváhala a nabídnutou šanci plně využila. Zanedlouho už jezdila po celém světě v okruhu New York - Sydney - Tokyo - Milano.

Mandy Moore a Miss

V roce 2005, když jí bylo 19 let, ji přihlásil její kamarád Román Fonseca do soutěže Miss. V této soutěži okouzlila svým šarmem nejen porotu, ale i divácké obecenstvo a získala tak oba nejcenější tituly (titul Miss a Miss sympatie). Titul miss sympatie dokonce získala s drtivou převahou. Diváci ji podpořili 70% hlasů.

Mandy Moore – kariéra slavné herečky

Za svou kariéru už natočila několik filmů. Určitě si ji pamatujete ze snímku Deník princezny z roku 2001, kde se objevila v roli právě objevené princezny ''Ženovie'' a všechny diváky okouzlila svou krásou. V loňském roce se k nám dostal zatím poslední film s její hereckou účastí - Vdáš se, a basta!

Filmografie Mandy Moore 2007 Vdáš se, a basta! 2006 American Dreams 2006 Southland Tales 2005 Racing Stripes 2004 Hon na svobodu 2004 Černá ovce 2003 Láskou praštěná 2002 Dlouhá cesta 2002 Sladkých 17 2002 Kingdom Hearts 2001 Dr. Dolittle 2 2001 Deník princezny 2000 Magic Al and the Mind Factory

 

Další zajímavé informace o sexy ženách:

 

Lucie Borhyová a její ňadra Laďka Něrgešová je posedlá sexem Vnadná Berenika Saudková Michaela Ochotská a fotky pro Playboy Sexy kalendář Agáty Hanychové Oblíbená zpěvačka Lily Allen Krásná a sexy Elisha Cuthbert Krásná ošklivka Katka Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.