Malé lži vypočítavých žen

Chcete vědět o čem všem jsou schopné ženy lhát? Je toho opravdu spousta. Lžou o sexu, o penězích, o vztazích, o kamarádech a našlo by se mnoho dalších věcí.

ženy v baru

Ty jsi ten nejlepší chlap, kterého jsem kdy měla

Tuhle krásnou větu vám řekla? Tak to asi bude chtít něco pěkného na sebe. Ženy tuto neškodnou lež, která vám zajisté zvedne sebevědomí používají často. Zní to krásně, ale opravdu tím nemyslí, že jste sexuální bůh a podobně. Možná se za touto lží schovává taktika, jak vás pro příště uvolnit, aby sex stál opravdu za to.

Peníze mě fakt nezajímají

„Nechci vědět kolik vyděláváš.“ „Peníze nejsou na prvním místě.“ „Nechci znát pin od tvé kreditní karty.“ „Chci být samostatná a tvoje peníze nepotřebuji.“ Snaží se vás přesvědčit, že není konzumní tip, toužící po maratónu mezi nákupními středisky, neustálých návštěvách kosmetických a kadeřnických salonů. Vždyť ona je přece stvoření s citlivou duší a k životu ji bohatě stačí vaše upřímná láska a pozornost. Vyzkoušejte ji. Když čirou náhodou zapomenete přinést dárek k výročí, narozeninám či svátku je citlivá duše pryč.

Co se stalo? Ale nic!

Zase kecá. Když říká nic, vždycky se něco děje. Už ten tón, kterým to říká, by vás měl varovat, že se opravdu něco děje. Nedodržel jste slib, nepřišel včas, věnoval jste pozornost cizí ženě. Vyřešte to, nespokojte se s odpovědí „Nic se neděje“. Snažte se pořád komunikovat, protože tady hrozí problémy a tichá domácnost na hodně dlouhou dobu.

Klidně mi to řekni, já se nenaštvu

Po několika zkušenostech, kdy na tuto lež naletíte si dáte velký pozor. Každý, kdo se s touto oblíbenou ženskou lží setkal, ví že jde o past. Většinou z vás totiž tahá věc, která není úplně v pořádku.

Pozor, lžou i při sexu a rády

„Zlato, na velikosti nezáleží“. No to si piště, že záleží a jak. Předstírání orgasmu je také celkem častá lež žen. Hrají si vámi a funguje to již po několik staletí. „Miluji, když ti ho můžu vykouřit až dokonce.“ Vydrží tu chvilku pocitu dušení, jelikož ví, že během této slastné chvíle jsou muži ochotni slíbit téměř všechno.

Další klasické ženské lži

Nemá co na sebe? Dneska vypadá fakt hrozně a asi i přibrala. Vypadá, že je jí o deset let více? S těmito výmysly se muži setkávají snad denně. Hlavně ji nepřipomínejte, že má skříň narvanou k prasknutí. Pokud chcete mít klid, kupte jí aspoň něco malého a zahrňte ji komplimenty o jejím vzhledu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies