Maison Close – prádlo s nádechem perverze

Ne, žádné tuctové push-upky a tanga. Tady vám oči polezou z důlků a fotky si tutově sjedete ještě jednou. Maison Close prostě umí. Že vám tyhle modely evokují takový lepší bordýlek? Trefa do černého. Inspirace bordelem, k němuž se ostatně Maison Close hrdě hlásí už svým názvem, se nezapře. Pikantní podívaná v kulisách „maison close“ jen a jen pro vás!

Žena zachycena ve spodním prádle pózující v interiérech zámku

Jako v nóbl bordelu

Maison Close vsadil na rafinovanou svůdnost, koketní, ale ne vulgární náznaky a erotismus. Každý rok vyráží do boje s novou kolekcí a nutno říct, že jejich kampaně milují všechny pánské magazíny, které si je nenechávají ujít a svědomitě o nich informují své čtenáře. Každá kolekce nese jméno nějakého ex bordelu a jednotlivé modely jsou pojmenované jmény padlých dívek, které v nich prodávaly svá těla. Stylové.

Provokace, která se vyplatila

mensup.fr

Modelky navlečené do těhle krásně nemravných kousků pózují v přepychových interiérech (snažte se fotografovi moc nezávidět…) a celá stylizace záměrně odkazuje k secesi a vykřičeným domům. Však taky název „Maison Close“ vzbudil pořádný rozruch. Maison Close je totiž označení pro bordel. A ty už jsou nějakých 50 let ve Francii zakázané. A najednou se roku 2007 objeví na scéně jakási firma z Marseille, která svou značku pojmenuje zrovna takhle. Poprask, který Maison Close způsobil, byl zároveň dobrou reklamou. Sice museli ustát trochu ústrků a cenzury z Facebooku a You Tube, ale to se časem urovnalo. Maison Close nejenže přežil, ale bere útokem i další země (Česko mezi nimi bohužel zatím není).

Lidovka

Dobrá zpráva pro ty, kteří by tyhle modýlky chtěli vidět na svých milenkách nebo manželkách (současných, bývalých i budoucích) – Maison Close drží rozumné ceny, takže třeba sexy gaťky pořídíte už do 20 eur. Když si k nim seženete i podobné tělíčko jako na fotkách, máte o fantastický zážitek postaráno.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies