Madonna se oddává erotickým hrátkám s Ježíšem!

Kdo si říká, že Madonna patří to starého železa, tak se mýlí. Opak, je pravdou. Tato sexy kočka s dokonale vypracovanou postavou, skvělým hlasem a sex-appealem nám toho může ještě hodně ukázat. Přečtěte si více o aktuální sexuální aféře Madonny a Ježíše.

Zpěvačka Madonna při focení s nahým mužem

Ze života Madonny

Královna popu, sexuální provokatérka, zručná obchodnice a milující matka – tak by se dala ve zkratce tato veleúspěšná celebrita popsat. Madonna (celým jménem Madonna Louise Veronica Ciccone) se narodila 16. 8. 1958 v Bay City, Michigan, USA. To, že má Madonna hudební nadání je zřejmé již od prvního pohledu. Od dětství pravidelně navštěvovala taneční a hudební kroužky, které byli úspěšným startem k její megaúspěšné kariéře...

Sexuální aféry Madonny - pomohli jí k úspěchu?

Velký přelom v její kariéře nastal, když změnila svoji image na sexuální symbol. Pojem Madonny jako sexuálního symbolu byl vystupňován v roce 1992. Pro zajímavost - jako překvapení se objevila coby modelka na přehlídce Jean-Paula Gaultiera, kde v odvážném modelu ukázala všem svou hruď.

 

V říjnu 1992 vydala album s příznačným názvem Erotica, zároveň také fotografickou knihu s názvem Sex o svých erotických fantaziích. Videoklip Erotica byl přímo sexem nabitý, možná proto jej televizní stanice odmítli vysílat.

Erotické fotky? Žádný problém!

Extrovertní Madonně nedělá vůbec žádný problém nafotit erotické fotky – za své tělo se nestydí. Přesvědčit o tom jsme se mohli již nejednou. Erotické fotky Madonny se objevili nejen v časopise Penthouse, ale také v Playboyi.

Madonna a Guy Ritchie – láska, nenávist, boje a rozvod

Madonna se s britským filmovým režisérem Guyem Ritchiem seznámila v roce 2000. Měli spolu krásný harmonický vztah, který zpečetili dítětem a také svatbou. Jak to vypadá dnes? Madonna i Guy se nemohou vůbec cítit a neustále na sebe házejí nějakou „špínu“. Nyní je oficiálně potvrzeno, že se Madonna s Guyem po téměř osmiletém manželství rozvedla.

Madonna a Jessus Luz - žhavý sex online

V současné době Madonna zahání smutek z rozvodu s mladým brazilským modelem Jesusem Luzem v ložnici, kde se oddávají nespoutanému sexu. Lechtivé snímky Madonny a  "Ježíše", které zveřejnil americký časopis W po internetu obletěly celý svět… Tyto fotografie naleznete i v naší fotogalerii.

Pár slov závěrem

Sáhodlouhý seznam úspěchů a skladeb Madonny v našem článku uveřejňovat nebudeme. Ve zkratce má na kontě plus minus šedesát světových hitů. Je považována za královnu popu všech dob. Musíme dodat, že opravdu právem. Za svůj dosavadní život již stihla udělat opravdu velký kus práce.

Poznejte další sexy celebrity:

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Monica Belluci – hojně opěvovaná italská bohyně krásy

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Victoria Silvstedt – švédská sexbomba

Sexy modelka Bar Rafaeli

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies