Mácháč 2009

Příroda, písečná pláž, voda, skvělá muzika v podání předních zahraničních i českých djs a hlavně nezapomenutelná atmosféra - takové jsou hlavní lákadla festivalu Mácháč, tradiční letní zastávky každého klubera.

Leták propagující hudební festival Macháč 2009

Hvězdní djs na nejdelším Mácháči v historii

Česká Ibiza, jak je často přezdívaný festival Mácháč, zveřejňuje hlavní část programu devátého ročníku. Scéně na břehu Máchova jezera budou kralovat dva z nejlepších světových DJs - holandský superdj FERRY CORSTEN a PAUL OAKENFOLD - oficiální DJ turné zpěvačky Madonny. Organizátoři slibují na čtyřech scénách i další velmi atraktivní a v ČR neokoukané zástupce světové taneční scény: ALY & FILA, ROGER SHAH & CHRIS JONES, KYAU & ALBERT, JESSE VOORN, SIED VAN RIEL a mnoho dalších. Své stage budou mít na Mácháči již tradičně i dva nejlepší pražské kluby Mecca a Duplex. Festival se letos podruhé zapojí do charitativního projektu Dance4Life, který má za úkol prevenci boje proti AIDS. Mácháč 2009 se přesune z pátku 21. 8. na sobotu 22. 8. 2009, bude tak moci nabídnout návštěvníkům více hodin skvělé zábavy a začne už po obědě ve 14:00.

Příroda, písečná pláž, voda, skvělá muzika v podání předních zahraničních i českých djs a hlavně nezapomenutelná atmosféra - takové jsou hlavní lákadla festivalu Mácháč, tradiční letní zastávky každého klubera. Pořadatelé odkrývají jména headlinerů.

DJ FERRY CORSTEN

Na letošní již devátý ročník přijede jako hlavní hvězda holandský DJ FERRY CORSTEN, který se pravidelně zařazuje mezi první desítku nejlepších DJs světa podle žebříčku DJ Mag Top 100 a vyprodává party v rodné zemi i zahraničí. Vedle djingu je aktivní také jako producent, jeho skladby uslyšíte snad na každém správném mejdanu. Z dlouhého seznamu jmenujme alespoň nesmrtelný track „Rock Your Body, Rock", který obsadil 11. příčku britské hitparády a který si s chutí zremixoval Moby a Rennie Pilgrem. Naopak od Ferryho si nechali remixovat skladby třeba U2, Faithless nebo producent Madonniných alb - William Orbit. Ferry se proslavil také spoluprací s řadou známých hudebníků, např. na projektu Gouryella spolupracoval s hlavní hvězdou loňského Mácháče - DJ Tiëstem.

 

PAUL OAKENFOLD

Jeho jméno se spojuje s taneční scénou již od počátku a stále patří k těm, kteří udávají v elektronické hudbě směr. Je celosvětově uznávaným DJ a producentem, vydal řadu remixů mezi jinými např. Madonny, Elvise Presleyho, Justina Timberlaka, Mobyho nebo dokonce Snoop Doga. Zajímavostí je, že v roce 2003 připravil své vystoupení na velmi neobvyklém místě: přímo na Velké čínské zdi. Spolupracuje s mnoha slavnými kapelami i hudebními jmény. Např. Madonna si právě Paula Oakenfolda vybrala jako „předskokana" a oficiálního DJe svého turné.

Program letošního ročníku Mácháče bude lákat i na další skvělá jména globální taneční scény. Egyptské trancové duo ALY & FILA letos obsadilo 31. příčku v hodnocení nejlepších Djs světa. ROGER SHAH se zpěvákem CHRISEM JONESEM předvedou návštěvníkům letošního Mácháče skvělou show. KYAU & ALBERT jsou bráni jako jedni z nejvýraznějších djských a současně producentských projektů na současné elektronické taneční scéně. Holanďané JESSE VOORN a SIED VAN RIEL jsou nejen skvělí Djs, ale i oficiální ambasadoři charitativního projektu Dance4Life, do něhož se již druhým rokem zapojuje i festival Mácháč.

Více informací o interpretech:

ALY & FILA:

http://www.youtube.com/watch?v=MjLbqoIbCo4

ROGER SHAH & CHRIS JONES:

www.djshah.net
http://www.youtube.com/watch?v=E3k8vmkq-r0

KYAU & ALBERT

http://www.kyauandalbert.com/en/en.html
http://www.youtube.com/watch?v=kI4Zy65Oh5c

JESSE VOORN:

http://www.jessevoorn.com/

SIED VAN RIEL:

http://www.siedvanriel.com
www.youtube.com/siedvanriel

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies