Macatá Christina Aguilera

Kam se poděla ta štíhlá zpěvačka, která měla sex apealu na rozdávání? Z Christiny se vyklubala ne moc pěkně vypadající oplácaná mamina, která navíc vystupuje v nevkusných kostýmech.

Fotografie zpěvačky Christiny Aquillery

Christina štíhlá jako proutek (ayushveda.com)Naposledy se ukázala na koncertě na počest krále popu - Michael Jackson Forever. Měla na sobě upnutý korzet a za jiných okolností sexy síťované, černé punčochy. Její ohoz všem vyrazil dech, ale ne tak jak by si to Christina přála. Ze strany fanoušků šlo spíše o zděšení. Nezáchránila to ani její blonďatá hříva. Mimochodem ta už není to, co bývala. Christina asi zapomněla nejen na to, jak vypadá tělocvična, ale ani hřeben či péče kadeřníků ji zřejmě už nic neříká.

Podle účastníků koncertu prý Christina nesklidila ovace, na které byla vždy zvyklá. Všechno špatné je pro něco dobře. Christina se kilogramy navíc trápí od porodu syna, tak snad se jí podaří s kily brzo zatočit a znovu oslní fanoušky z řad chlapů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies