Lucie Váchová Křížková

Přečtěte si více o Miss ČR 2003, modelce, moderátorce, rosničce, trenérce gymnastiky, studentce práv a příležitostné herečce v jedné osobě – Lucii Váchové Křížkové.

Lucie Váchová Křížková

Ze života Lucie Váchové

Lucie Váchová se narodila 4.září 1984 v Příbrami. Do 17-ti let cvičila závodně sportovní gymnastiku, kvůli úrazu s ní musela přestat. Ovšem ne úplně, doposud trénuje mladé příbramské gymnastky oddílu Sokol Příbram.

Po absolvování všeobecného gymnázia, vedly její kroky na soukromou vysokou školu v Karlových Varech, kde studovala právo v podnikání. Z této vysoké školy přestoupila na proslulou Západočeskou univerzitu v Plzni, kde doposud studuje.

Sexy Miss ČR 2003 a první vicemiss World Sports

Lucii do Miss ČR 2003 přihlásili její přátelé z gymnastického oddílu. Do finále postoupila jako vítězka semifinálového kola Miss Západní Čechy.Ve finále všechny okouzlila natolik, že nakonec celou Miss ČR 2003 vyhrála. První vicemiss se stala Klára Medková a druhou vicemiss Markéta Divišová. Lucie dostala také příležitost zúčastnit se soutěže Miss World v Číně, kde získala titul první vicemiss World Sports.

Sexy modelka

Tak jako mnohým dalším misskám, tak se i Lucii po skončení soutěže krásy Miss ČR, otevřely dveře do světa modelingu dokořán. Stala se například tváří kosmetické značky Vivien.

Sexy rosnička

Lucie se zúčastnila konkurzu na post moderátorky počasí v TV Nova, kde byla vybrána spolu se svou nejlepší kamarádkou - Radkou Kocurovou. V TV Nova dostala Lucie výpověď a proto přešla do konkurenční TV Prima, kde do současné doby uváděla počasí. Ovšem i zde dostala výpověď (společně s Romanou Jákl Vítovou, Petrou Eliáš Volákovou a Tinou Pletánkovou), protože TV Prima se rozhodla všechny rosničky nahradit elektronikou. Společně s Radkou Kocurovou je patronkou dětských domovů v Tuchlově a Krupce.

Tak trochu herečka...

Lucie měla možnost zahrát si několik menších rolí. Vidět jsme ji mohli v seriálu Redakce a filmech Experti, Prachy dělaj člověka a nebo v digitálním filmu Zahradník.

Ze soukromí

Pánové, pokud máte o Lucii zájem, máte smůlu. Lucie se totiž 7. srpna 20009 na zámku Zbiroh vdala za svého dlouholetého přítele, profesionálního jachtaře Davida Křížka.

Shlédněte sexy fotky Lucie Váchové Křížkové v naší bohaté fotogalerii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies