Lucie Bílá ví, jak na to

Ačkoliv má za sebou jedenáctinásobná zlatá slavice Lucie Bílá rozvod s Václavem Bártou alias Noidem, rozdává úsměvy na všechny strany. Svým přístupem dokázala světu, že lidé mohou i po odloučení zůstat dobrými přáteli.

Zpěvačka Lucie Bílá na fotografii se zeleným jablkem

Obletovaná Carmen

Lucie Bílá je opět sama. Že se v jejím okolí nachází nějaký nový muž, jsou pouze spekulace. U žen se srdcem na dlani ale nelze očekávat, že budou single dlouho. Už teď kolem Lucie Bílé krouží nápadníci jako vosy kolem medu!

Poklonu jí sklidil dokonce i slavný americký skladatel Frank Wildhorn, jenž složil hudbu pro muzikál Carmen. Přiznal, že by si jí nejraději odvezl do Ameriky a proslavil i tam! Lucie Bílá je ale zapřísáhlá patriotka – a zdá se, že i proto jí lidé zbožňují.

Co nového u Lucie Bílé

Kromě toho, že v současné době hraje ve dvou muzikálech – ve zmíněné Carmen, kde přímo exceluje, a v muzikálu Němcová, vydala Lucie Bílá také další CD (Carmen).

Nadále vystupuje na nejrůznějších koncertech, v televizních pořadech a sbírá ceny kde jen může. Koncem roku 2008 získala v pořadí již jedenáctého Zlatého slavíka. Za roli Carmen byla dokonce nominovaná na cenu Thálie 2008.

Co možná o Lucce nevíte

Pravé jméno Lucie Bílé je Hana Zaňáková. Když si Hanky v 80. letech všiml producent Petr Hannig, vzal si ji pod svá křídla a vymyslel jí zvučnější a lépe zapamatovatelný pseudonym. Pod novým jménem pak začínala jako členka rockových hudebních skupin Arakain a Rock Automat.

Nejvíce ji proslavila píseň Neposlušné tenisky a Láska je Láska, později také četné role v muzikálech. Přestože nerada tancuje (myslí si totiž, že tancovat neumí), kvůli role Carmen se přemohla a tancovat se naučila.

V roce 1996 porodila svému příteli Petru Kratochvílovi syna Filipa, jejich vztah ale po letech zkrachoval. Ještě kratší trvání pak mělo manželství s hudebníkem Stanislavem Penkem. Teprve u muzikanta Václava Bárty se zdálo, že našla toho pravého.

Po pětiletém vztahu a dvouletém manželství se ale oba rozhodli pro rozchod. Lucie je spolumajitelkou divadla Ta Fantastika. Kromě muzikálů (Carmen, Láska je láska, Němcová, Elixír života, Excalibur, Romeo a Julie, Johanka z Arku, Krysař, Drákula, Zahrada rajských potěšení role, Bídníci ) si zahrála i v několika filmech (Zkouškové období, Fontána pro Zuzanu, Princezna ze mlejna, Král Ubu.). Do dnešního dne vydala 12 alb.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies