Lolitky – kouzlo zakázaného ovoce

Už ne dítě, ale ještě ne žena… Mlaďounké, křehoučké masíčko, pučící ňadérka, polodětský kukuč, zkrátka nevinnost sama – nebo že by ne? Lolitky se objevují ve fantaziích mnoha chlapů. Mají velkou moc a vědí o ní. A chlapi jsou nepoučitelní. Táhnou za nima jak čokl za kusem špeku. A ve většině případů o špek přijdou a ještě si nabijí čumák.

Fotografie mladé ženy sedící na plyšovém medvědovi

Hedofilie

Klídek. Jestli se vám líbí dívenky v rozpuku, nejste pedofil, ale hedofil. A jsou vás spousty.

Neodolali…

Zralých pánů, kteří podlehli jejich kouzlu, je celá řada. Z těch nejznámějších máme v živé paměti sochaře Opočenského, katarského prince a Bohumila Kulínského. Pánové by z fleku mohli koučovat i fotbalový manšaft – jejich průniky do šestnáctek jsou vzorem pro nejednoho trenéra.

Nestor českého folku Jan Nedvěd má také rád sotva odrostlé holčičky. Jeho nejmladší přítelkyni bylo patnáct. Další přítelkyni, prodavačce Pavlínce, bylo v době, kdy spolu začali žít, 19. Honzo, nevzdávej to, máš na mladší!

Něco za něco

Sexuologové tvrdí, že lolitky jedou po starších pánech kvůli zaučení v sexu, kriminalisté to vidí jinak. Podle nich tyhle slečny hupsnou chlapovi do postele s jediným cílem – přijít si na nějaké ty love. Vy si sice užijete, ale nečekejte, že se vaše nezbedná školačka spokojí s lízátky a plyšáky.

A když to nepůjde po dobrém, tak ta něžná poupátka přitvrdí. Jo, přesně tak – máme na mysli vydírání. No přiznali byste se manželce k postelovým hrátkám s holkou, která ještě nemá ani občanku? (Zato má opojně hebkou, jemnou pleť, pružnou postavičku, rovnátka a tričko s Hanou Montanou.)

Nezištná Courtney

V zemi neomezených možností, USA, zabodoval bývalý představitel bachaře v Zelené míli Doug Hutchinson, když ve svých 51 letech zahořel láskou k šestnáctileté Courtney Stodden a dotáhl si ji k oltáři. Nutno říct, že na fotkách Courney vůbec nevypadá jako naivní mláďátko, ale jako životem značně protřelá pětatřicetiletá štětka. No ale co zmůže mladá, slabá holka, když se naprosto, ale naprosto upřímně a nezištně zamiluje do hollywoodského herce?

Na útěku

Napůl dětským, napůl ženským půvabům neodolal ani režisér Roman Polanski, když na večírku u herce Jacka Nicholsona potkal třináctiletou Samanthu Geimer, kterou sexuálně zneužil. Však mu pak bylo v Americe pořádně horko. Tak horko, že se musel jet zchladit až do Francie, aby na něj pazoury americké justice nedosáhly.

Happyend?

Woody Allen má také slabost pro holčičky. Sice se to neřešilo u soudu, ale zato měl dusno doma. Jeho bývalá žena, herečka Mia Farrow, u něj našla nahé fotky jejich sedmnáctileté adoptivní, původem korejské dcery Soon-Yi. Ta se Mie přiznala nejen k poměru, ale i k velké lásce. Dnes jsou Soon-Yi a Woody manželé.

Může za to Nabokov!

Taky dumáte, proč právě lolitky? To má na triku spisovatel Vladimír Nabokov, který v roce 1955 vydal román Lolita. V něm se intelektuál Humbert Humbert (to není překlep) zamiluje do dvanáctileté Dolores, dcery své bytné. Říkal jí Lolita. A tak se zrodil skandál a pojem lolitky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies