Lilian Sarah Fischerová

Modelka exotického vzezření i jména využívá svůj půvab pro dobré věci. V čele občanského sdružení Slunce dětem se snaží pomáhat potřebným.

Česká modelka Lilian Sarah Fischerová na své propagační fotografii

Život Lilian Sarah Fischerové: modeling, charita a tanec

2. česká vicemiss roku 2007 se narodila 9. června 1984 v Plzni a po gymnáziu studovala na vysoké škole obor Sociální a kulturní antropologie. Od útlého věku se zajímá o sociální témata. Jednu dobu studovala i na Taneční konzervatoři v Praze – svou pohybovou nadanost předvedla ve volné disciplíně soutěže Česká Miss. Spolu s Petrem Čejkou založila v roce 2004 taneční skupinu STORM, která dnes slaví nemalé úspěchy.

Lilian a sport

Lilian je velmi sportovně založená, což je na její pevné postavě znát. Chodí do posilovny, cvičí bikram jógu a ještě stíhá docházet na balet. Na diety kašle, každé ráno akorát vypije vodu s půlkou vymačkaného citrónu pro posílení a pročištění těla.

Slunce dětem – Lilian dětem

V devatenácti letech založila občanské sdružení Slunce dětem. Její matka je psycholožka, asto vodila domů opuštěné nebo týrané děti a Lilian v ní dodnes vidí svůj vzor. V rámci sdružení Lilian Sarah Fischerová představila v roce 2008 a 2009 kalendář The Beautiful Mind, který obsahuje fotografie dětí s předními českými modelkami jako je Lucie Hadašová, Bára Kolářová, Lucie Váchová, Renáta Langmanová nebo Zuzana Bělohorcová. Výtěžek z prodeje putoval na Kliniku dětského a dorostového lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Občanské sdružení Slunce dětem podporuje jak děti vážně nemocné, tělesně či duševně handicapované, tak i opuštěné děti žijící v dětských domovech. Lilian pro ně pořádá nejrůznější zábavné akce, benefiční koncerty a mnohé další. Předloni putovala za opuštěnými dětmi až do africké Guiney, kde pomáhá chudým chlapcům i dívkám s adopcí na dálku. Sama přitom dříve jednoho guinejského chlapečka adoptovala. Stále více než modelingu se tak v posledních letech věnuje charitě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies