Líbí se vám facesitting

Určitě víte, o čem bude řeč, především pokud jste vášnivým vyznavačem BDSM praktik, ale není to samozřejmě podmínkou. Facesitting je pro každého milovníka orálního sexu. Pokud vám nebude vadit, že vaše partnerka bude na chvíli dominantní, stoprocentně si to užijete stejně jako ona.

Černobílá fotografie muže, který líbá ženě břicho

Pro neznalé

Co to teda je ten facesitting? No nádhera. Jde o sexuální praktiku, takovou renovaci klasického orálu. Vaše sexuální partnerka vám doslova nasedne na tvář až tak, že vám stydkými pysky překrývá ústa i nos. Tak vám dopřeje užívat si její vůni se vším všudy. Zatímco jí dráždíte, může vás vaše domina lehce přidusit, ale samozřejmě jen v tom případě, že vám trocha submisivního sexu nevadí. Ale bacha, moc to nepřehánějte, aby s vámi ještě potom něco bylo a nemusela vám místo divokého sexu poskytnout rychlé umělé dýchání.

Myslíte, že by vás to nebralo?

Nepřipadá vám to dvakrát lákavé? Tak to vyzkoušejte a pak mluvte. Pro některé chlapy je hodně velké vzrůšo, když ho partnerka ovládá, teda jen chvilku a v posteli. Erotická nadřazenost partnerky s vámi dokáže pořádně zatočit, věřte tomu! Facesitting vám umožní vnímat klín partnerky jako nikdy. Užijete si chuť, vůni a jemnost jejích sliznic. Navíc, můžete si to i prohodit, abyste se jako nadsamci mohli cítit také. Podmaňte si ji a přilepte svoje varlata nebo prdelku na její ústa a bude také lapat po dechu.

Pořiďte si erotický nábytek

Jestli se vám tahle praktika zalíbí, neváhejte a dopřejte si pohodlí. Být několik minut v podřepu nebo v pokleku není zrovna komfortní. Kupte jí třeba ještě na Vánoce speciálně upravený erotický nábytek. V případě, že netrváte na moderním a speciálním designu, klidně si takový nábytek vyrobte sami. Bude stačit i stará židle po babičce, nejlépe, když bude kulatá. Pak jen zkraťte židličce nohy a nová erotická pomůcka spatří světlo světa. A nebojte se, tahle židlička vás taky pěkně přitlačí k zemi.

Nechte se i svázat!

Facesitting a svazovaní k sobě krásně pasují, hodně často je s bondáží a znehybňováním spojován. Klidně ji nabídněte, ať vás trochu zkrotí. I vy ji v této poloze můžete spoutat. Pořiďte stehenní pouta, k těm připevníte její zápěstí a výsledek je takový, že její klín bude otevřen dokořán, což vám velmi usnadní přístup.

Sexy kalhotky

Možná vás nechá zblízka prozkoumat její spodní prádlo. Když si obleče krásné tanga z jemného, příjemného materiálu, nemusí to být vůbec špatné. Pěkná hra nejen pro fetišisty. Takže až se rozhodnete koupit ji nějaké kalhotky, myslete i na sebe. Krajka je tabu, jinak by vám mohla vaši fasádu pěkně podřít a jak pak budete v práci vysvětlovat, kde jste k tomu zvláštnímu zranění přišel?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies