Líbáš jako Bůh

Je to pouhý měsíc, kdy do kin poprvé vtrhl celovečerní film Marie Poledňákové – Líbáš jako Bůh. Za tu dobu ho již shlédlo neuvěřitelných 430 000 diváků…

Fotografie hlavních protagonistů z filmu Líbáš jako bůh

Marie Poledňáková a další trhák

Scénáristka a režisérka Marie Poledňáková podle svých slov už ani neměla v úmyslu pouštět se do nové práce, natáčení nového filmu. Populární autorka se již může pochlubit filmy Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny, S tebou mě baví svět, Dva lidi v Zoo nebo Jak se krotí krokodýli. Námětem k filmu Líbáš jako Bůh jí opět byly životní zkušenosti, které má Marie Poledňáková talent lidem převyprávět tak, že si je zamilují. Jak se zdá, ani film Líbáš jako Bůh není výjimkou.

Příběh lásky, který může prožít každý

Příběh vypráví o učitelce francouzštiny Heleně, která kvůli práci a starostem se svou rozvětvenou rodinou nemá čas na svůj osobní život. Navíc stále žije v jednom bytě se svým bývalým manželem. Neočekávaně se seznámí s lékařem záchranné služby Františkem a zamiluje se. Jejich vztahu však nikdo nefandí, rodina i jejich partneři jdou proti nim.

Film vydělává peníze a divákům se líbí

Strastiplná cesta dvou zamilovaných skrz všemožné nástrahy života diváky více než zaujala. Od své premiéry v kinech, která proběhla 12. února, film vydělal již přes 50 milionů korun a vidělo ho již téměř půl miliónu lidí. Po celé 4 týdny film s přehledem okupuje první příčku ve výdělcích i návštěvách filmů v českých kinech. Film Líbáš jako Bůh tedy suverénně válcuje českou i zahraniční tvorbu.

Herci, známé tváře ve filmu

Do zatím svého posledního díla si Marie Poledňáková přizvala známé české a sloveské herce,například známou slovenskou herečku Kamilu Magálovou, kterou obsadila rovnou do hlavní role. Vedle ní se objeví Oldřich Kaiser, Jiří Bartoška, Eva Holubová, Nella Boudová, Roman Vojtek, Marta Issová, Jaroslava Adamová, Arnošt Lustig a dětský herec Filip Antonio. Ve vedlejších rolích můžeme vidět i Lucii Bílou, Naďu Konvalinkovou, Václava Postráneckého a mnoho dalších.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies