LG GT540 Optimus - výkonný Android za příznivou cenu

LG GT540 Optimus je vybaven odporovým dotykovým displejem o rozlišení HVGA, GPS modulem, fotoaparátem i Wi-Fi. Své uživatele potěší nejen výkonem, ale také stylovým designem a velmi příznivou cenou.

LG GT540 Optimus

Stylový vzhled telefonu ocení muži i ženy

Novince o rozměrech 109 x 55 x 12,7 milimetrů a hmotnosti pouhých 116 gramů dominuje aktivní třípalcový TFT displej s rozlišením 320 x 480 obrazových bodů. Displej dokáže zobrazit až 65 miliónů barev, navíc nabízí klasickou alfanumerickou a QWERTZ klávesnici. Pro LG Optimus jsou charakteristické zúžené horní a dolní strany do velmi ostrého oblouku. Telefon je vyroben z odolného plastu, který se vzhledově podobá kartáčovanému kovu. Novinka bude k dostání v několika barevných variantách.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Sony Ericsson Yendo - walkman s dotykovým displejem

LePhone - chytrý mobil od Lenova

LG C710 Aloha - komunikátor s výsuvnou klávesnicí

Nová Motorola Droid X

Samsung Wave - smartphone s novým operačním systémem

Samsung Galaxy S i9000 - nabitý novými technologiemi

Dobrý výkon za přijatelnou cenu

Operační systém Android ve verzi 1.6, který je srdcem telefonu, je poháněný procesorem Qualcomm s frekvencí 600 MHz. Základní paměť telefonu o velikosti 180 MB lze rozšířit pomocí karet typu microSD až na 32 GB. LG Optimus podporuje Bluetooth, Wi-Fi, HSDPA, HSUPA, A-GPS i 3GP.

Multimedia a fotoaparát

Model LG GT540 Optimus v základu poskytne jednoduchý MP3 přehrávač (přehrává MP3, AAC, eAAC, WMA, WAV), FM rádio s RDS nebo 3 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením (chybí přisvětlovací dioda). LG zvládá také nahrávání videosekvencí ve formátu MPEG4 a rychlostí 15 snímků za vteřinu. Rozlišení je omezeno na 640 x 480 obrazových bodů.  Překvapivá je u tohoto Androidu podpora pro přehrávání videa ve formátech DivX a Xvid. Prostřednictvím Android Market navíc máte přístup k více než 20.000 aplikacím, z nichž většina jich je zdarma.

V telefonu nechybí ani několik kancelářských programů, včetně QuickOffice, aplikace pro Youtube a nebo několika dalších služeb od Googlu - například Google Maps či aplikace spolupracují s Gmailem.

Baterie vydrží až 500 hodin

Baterie Li-Ion (1 500 mAh), která je použita u LG Optimus, vydrží v pohotovostním režimu až 500 hodin a nebo 330 hodin hovoru.

Dostupnost LG GT540 Optimus

Android LG Optimus je již nyní k dostání na internetu a nebo ve větších prodejnách s mobilními telefony. Jeho cena se pohybuje okolo 5.000 korun. V základním balení naleznete telefon, nabíječku, 2GB microSD kartu, uživatelský manuál, microUSB kabel a sluchátka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies