LG C710 Aloha – komunikátor s výsuvnou klávesnicí

LG C710 Aloha vzhledově vychází z nedávno představeného komunikátoru LG Ally, od kterého se bude lišit zejména výsuvnou QWERTY klávesnicí. Novinka ovšem nabízí i mnoho nových funkcí, o kterých si stojí přečíst více informací.

LG C710 Aloha

Představuje se LG C710 Aloha

Nový komunikátor s výsuvnou klávesnicí nese označení LG C710 Aloha. Telefonu o rozměrech 56 x 116 x 16 milimetrů a hmotností 158 gramů dominuje 3,2" kapacitní displej s rozlišením 480 x 800 bodů. Displej zobrazí více než 262 miliónů barev.

LG C710 Aloha nabízí QWERTY klávesnici

U nového komunikátoru od společnosti LG nalezneme vysouvací QWERTY klávesnici, obsahující čtyři řádky tlačítek a velký čtyřsměrový ovladač s potvrzovacím středem. Jednotlivá tlačítka jsou vystouplá a oddělená zřetelnou mezerou, což umožní pohodlné ovládání telefonu.

Nechybí ani kvalitní 5Mpx fotoaparát

LG C710 Aloha nezapomíná ani na multimédia, čehož je důkazem vestavěný 5 megapixelový fotoaparát s funkcí automatického ostření, bleskem k přisvětlení scény a schopností záznamu VGA videí. Nechybí předinstalovaný DivX/Xvid přehrávač, přijímač FM rádia a 3,5 mm audio jack.

Srdcem komunikátoru LG je výkonný procesor Qualcomm

Uvnitř komunikátoru nalezneme výkonný procesor Qualcomm MSM 7627, 600 MHz. Operační systém Google Android 2.1 je nainstalován v 512 MB velké FlashROM. K běhu aplikací je připravena část z 256 MB operační paměti (RAM). Data jsou přenášena pomocí sítí GPRS, EDGE a nebo HSDPA. Základní paměť telefonu lze rozšířit pomocí karet typu microSD až na 32GB.

Komunikátor pracuje v sítích GSM a UMTS. V základu nechybí ani Bluetooth (verze 2.0), Wi-fi (802.11 b/g/n), akcelerometr, digitální kompas a nebo satelitní navigace.

Dostupnost a cena

Novinka s názvem LG C710 Aloha se oficiálně představí v nejbližších dnech nebo týdnech. Při představení její výrobce sdělí reálnou dostupnost na klíčových trzích a samozřejmě konečnou cenu, o která Vás budeme informovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies