Samuraj.cz

Léto, voda, stany...a pohoda

Ondřej Sedláček
Nevíte kam na letošní dovolenou??? Česká republika je plná krásných míst, stačí si jen vybrat. Máme pro vás pár rad a tipů, kam se v naší krásné vlasti můžete vydat. Nechte se inspirovat.
Rady aneb kam na dovolenou?

Začíná léto, čas prázdnin a dovolených. Každý v tuto dobu přemýšlí, kam letos vyrazit. U správné dovolené samozřejmě nesmí chybět voda a také pohoda. Vždyť přece na dovolenou jezdíme hlavně proto, abychom si odpočinuli.

 

Každý má jistě o dovolené představu jinou, ale k vodě chceme všichni. Kde si tedy tu pohodu dokonale užít? V České republice nabízí své služby stále více kempů, penzionů a hotelů. Ty v rekreačních oblastech každoročně hlásí vyprodáno. Vše se ovšem odvíjí od počasí a to bývá většinou vrtkavé.

Zajímavosti - stanování v ČR

Stanování je u nás oblíbeným způsobem trávení volného času. V letních měsících se dá stanovat téměř kdekoliv. Tedy kromě míst, kde je to výslovně zakázáno. Sbalte se tedy v létě a pokud máte možnost odjeďte do přírody.

 

Výhody stanování jsou především v tom, že jste za každých okolností svým vlastním pánem a za ubytování nedáte ani korunu. Stravovat se pak můžete v nejbližší restauraci nebo si vařit na otevřeném ohni. Nevýhodou zůstává jedna zásadní věc, a sice sociální zařízení, které si s sebou asi jen tak nepřivezete.

Tip na krásnou dovolenou

Ideálním místem k vašemu odpočinku je určitě přehrada Slezská Harta. Rozlehlé travnaté pláže vyloženě vybízejí k tomu se jen tak bezcíleně povalovat. Voda je zde přes léto teplá, jako právě uvařené kafe.

 

Kdo je sportovně založený, má u Harty možnost širokého sportovního vyžití. Na blízkém víceúčelovém sportovním hřišti s umělou trávou si zahrajete jak tenis, basketball, tak samozřejmě volejbal. Kolem celé přehrady vede cyklostezka a okolní krásná příroda je ideální k odpolední lehké vyjížďce. A ubytování??? Několik útulných penzionů je vám plně k dispozici.

Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy
Obydlení Marsu - fakt nebo fikce? Televizní reklamy a jejich vliv na člověka Ideální hospoda pro správné chlapy Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku Nejbrutálnější zločiny historie Je normální být nevěrný?

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.