Laetitia Casta – nestydatě krásný symbol Francie

Francouzi to zase vyžrali. Mont Blanc, ústřice, 35hodinový pracovní týden a k tomu Laetitia. Magazín AskMen ji dosadil do čela jednoho ze svých mnoha žebříčků věnovaných nejkrásnějším ženským planety. A i když nad jeho vkusem někdy můžeme kroutit hlavou, tady nezbývá než souhlasit. Laetitia je prostě kus.

Herečka Laetitia Casta na své propagační fotografii

Resumé

Je krásná, je slavná, je zadaná (zatím). Ve svých 33 letech stihla mezinárodní kariéru v modelingu a ve filmu, tři děti, dva dlouhodobé vztahy a Řád umění a literatury.

Korsická krev

over-blog.comV modelingu se motá už od svých 15, kdy ji hledači modelek vyhmátli na korsické pláži. Aby bylo jasno, Laetitia má ke Korsice blízko, neb její papá je Korsičan jak poleno. Ovšem rodinka žila i ve Francii. Nakonec je to ovšem jedno, jelikož Francouzi v minulosti Korsiku prozíravě zabrali, takže Korsika je stejně francouzská jako Normandie, kde se Laetitia narodila a vyrůstala.

Laetitia u filmu

Nebudeme vás zatěžovat výčtem modelkovských úspěchů, titulními stránkami počínaje a kampaněmi nejslavnějších značek konče. Spíš stojí za zmínku, že tahle krasavice se docela úspěšně upíchla i u filmu, ba i na divadelní prkna zabloudila. Určitě si ji vybavíte z Asterixe a Obelixe. Letos dokončila novou verzi Knoflíkové války a příští rok se chystá rozjet kariéru v americkém filmu. Za roli francouzské filmové star Brigitte Bardot byla nominována na evropskou filmovou cenu César jako nejlepší herečka. A mazaná Laetitia ví, že jenom herectvím na sebe neupozorní. Daleko větší ohlas než nějaká cena vyvolají na předávání cen průsvitné šatky a absence podprdy.

Symbol Francie

A ještě jeden úspěch si krásna Laetitia může připsat. Asociace francouzských starostů ji vybrala jako nový model pro Mariannu. Nemáme na mysli holku Robina Hooda, ale alegorický symbol Francie, jehož busta zdobí každou radnici. Ksichtík Marianně vždy propůjčí nějaká slavná, krásná a pokud možno bezúhonná Francouzka. Mariannou už byla třeba ona zmíněná Brigitte Bardot nebo Catherine Deneuve, další hvězda francouzského filmu. Takže pro Laetitii je to velká pocta, takto sloužit vlasti. Tuto poctu ale vzápětí trochu podělala, když odjela bydlet do Londýna. Ona tvrdila, že za prací, novináři za tím viděli nechuť platit vysoké francouzské daně (my Češi ti rozumíme, Laetitie).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies