Kuriózní design kondomů

Nejstarší dochované důkazy o existenci kondomů v Evropě jsou ze druhého století. Od té doby prošly dlouhým vývojem. Dnes se prodávají ve všech možných barvách, vůních a tvarech...

Fotografie muže s detailem na palec, kde je umístěn kondom

I kondomy se vyvíjejí

V dnešní době se dají koupit kondomy od více výrobců. Každý nabízí poměrně širokou nabídku různých provedení, většinou se rozlišují vůní, barvou, velikostí nebo tloušťkou stěny. Jedna kategorie je ovšem speciální - žertovné kondomy.

Muž, svět, zajímavosti – žertovné kondomy

Žertovné kondomy jsou díky zvýšené dráždivosti způsobenou rozličným tvarováním určeny zejména sexuálně náročným spotřebitelům. Hodí se také ale i jako dárek svým blízkým nebo kamarádům, je to dárek levný, vzbudí úsměv a nejen dotyčného pobaví. Tento výrobek je sice zdravotně nezávadný, není ale vhodný jako ochrana proti početí a pohlavním chorobám.

Na trhu jsou kondomy všech druhů

Naprostý prim mezi žertovnými kondomy hrají kondomy ve tvaru pohádkových postaviček či zvířátek. Nabídka je v tomto směru opravdu široká a vybrat si můžete například z kondomů ve tvaru Sněhurky, medvídka Pů, koaly, lva, nebo tygra, ale i Santa Clause...

 

Mezi oblíbené dárky patří také kondomy s postavičkou určitého znamení. Pokud chcete muže potěšit, existují dnes i miniaturní kondomy, které každému muži zaručeně přidají na sebevědomí. Pokud chcete naopak způsobit někomu komplexy, kupte mu žertovný extra velký kondom.

Jak využít žertovný kondom?

Kategorie žertovných kondomů tedy nabízí nekonečné množsví možností, ale k praktickému využití bychom je raději nedoporučovali. Mají sloužit hlavně k pobavení přátel a od původní myšlenky kondomu - zabránit nechtěnnému těhotenství a přenosu pohlavních chorob - poněkud odstoupily.

 

Za žertovný kondom zaplatíte v průměru okolo čtyřiceti korun, tak neváhejte a potěšte svého protějška. I přes to, že je sortiment opravdu široký se zdá, že jsou Češi co do erotických pomůcek, stále příliš stydliví a konzervativní.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies