Které ženské vás na Halloween zaručeně roztřepou

Vždycky jste si chtěli užít se sexy divoženkou, krásnou vílou nebo třeba polonahou kovbojkou? Nejlepší čas vydat se na nějakou Halloweenskou párty! Podívejte se, co (nebo spíše jak málo) si oblékají celebrity když příjde den D a vyražte slavit po svém!

Malin Akerman jako Hedvábný přízrak

Napadlo vás někdy, že i u nás se dá pořádně oslavit Halloween? Není to jen záležitost amerických filmů, ale pro trochu kreativní organizační typy určitě i perfektní námět na soukromou párty! Udělat ve vlastním domě Ameriku a pozvat známé, které se alespoň trochu podobají našim celebritám? Vyhlašte prokázání se sexy oblečkem už při vstupu a věřte, že večer bude stát za to!

Nechcete si pustit do domu hasiče, upíry, čarodejnice a jiné zvěrstvo? Vyražte na Halloween někam do klubu a nezapomeňte pozvat i Taru Reid, která bydlí přes ulici nebo tu exotickou krásku, se kterou jste se seznámili minulý týden - oblečte ji do kostýmu Kim Kardashian a pak už jen čekejte, koho vezme s sebou (ženy na tyhle akce zásadně nechodí samy). Další inspiraci najdete v naší fotogalerii!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies