Kšiltovky - stačí si jen vybrat

Už dávno neplatí to, že kšiltovky nosí jenom skateboarďáci nebo rapeři. Pěknou a stylovou kšiltovku si klidně na hlavu může nasadit obyčejný muž, sportovec i nesportovec.

Fotografie černé kšiltovky s ornamenty

Kšiltovka pro všechny

Nevěřte na povídačky o tom, že kšiltovka se hodí na hlavu jen teenagerům. Pokud zvolíte správný styl a barvu kšiltovky a dáte si záležet na zbytku oblečení, věřte, že sekne i vám.

 

Kšiltovku si můžete nasadit jen tak na běžnou procházku venku a především pak na sport, kempování, víkendy na chatě aj. Oceníte ji zejména při mírném dešti.

 

Už žádné problémy s vlasy

Máte problémy s porostem hlavy? Buďte v pohodě, protože kšiltovka může vaše trápení vyřešit. Co se týče ceny, jsou kšiltovky dostupné každému. Nějakou obyčejnou seženete za stovku, ty lepší i za tisíce.

Výběr kšiltovky z široké nabídky

Kšiltovky se vyrábějí v různých barvách, s obrázky nebo bez nich či s nápisy a jinými doplňky. Také materiál kšiltovek je výhodou, jelikož může být dobře prodyšný. Jeho síla se však může lišit, takže můžete mít jednu kšiltovku do chladného počasí a jednu na dny teplejší.

Kšiltovku zkoušejte pozorně

Při zkoušení vaší nové kšiltovky dejte velký pozor na to, aby vám dobře seděla. Nekupujte si takovou čepici, kterou máte vzadu zapnutou na první nebo poslední dírku. Myslete na to, že objem hlavy se vám může trochu změnit nebo se zbavíte své husté kštice a kšiltovka vám bude na nic.

Vyzkoušejte také stálost kšiltu a jeho ohebnost. Asi by vás naštvalo, kdybyste si koupili kšiltovku, u které vám při lehkém tlaku praskne kšilt.

Vybírejte dobře kombinovatelné barvy čepice

Pořádně zapřemýšlejte kam a k jakému oblečení budete kšiltovku nosit. Jestliže máte v plánu koupit si jen jeden kousek, vybírejte dobře kombinovatelné barvy. Černá, bílá, šedá či béžová jsou perfektní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies