Kravaty prozradí vaši osobnost

Ačkoliv ji mnozí považují za něco, co je jenom škrtí a zabraňuje volnému dýchání, kravata nesmí být nikdy jenom to něco, co vám visí bezvládně na krku. Jejím výběrem často odhalujete vaši osobnost.
Snímek zachycující různé druhy pánských kravat

Kravata - kdo jsem?

Když si uvážete na krk kravatu, začínáte tím nevědomky vysílat signály o tom, jací jste. Kromě toho, že poodhalujete prvky své osobnosti, si podle vázanky může každý zkusit odhadnout, v jaké životní etapě se nacházíte. Při dobrém pozorovacím talentu zkušený pozorovatel vytuší, zda se vám momentálně daří, či procházíte krizí.

Kravata - vybírejte zásadně sami

Stejně jako v případě partenerek si kravatu uvažte na krk jedině po vlastní zralé úvaze. Myslete na to, že budete společně s ní představovat to, co ve vás dříme. Nenechte si do výběru šlajfky mluvit a to ani v případě, že budete diskutovat se zkušeným prodavačem. Konečná volba je na váš a když přesto podlehnete, nedivte se, že si kravata bude žít svým životem.

Kravata nesmí být odvátá

Pokud vaše práce vyžaduje uvazovat si pravidelně kravatu, vybírejte si takové, které jsou vyrobeny z kvalitního hedvábí, které zachovají pevný a pěkný uzel u límečku. Vaše krční ozdoba by měla být takového tvaru a měla by mít takovou podšívku, aby měla určitou hmotnost (ale ne zase takovou, abyste při zavazování bot přepadali dopředu). Tíha kravaty má totiž opět vliv na to, jak hezky bude vypadat zauzlovaná část pod vaši bradou.

Kravata - přímo k zemi

Udělejte si podobný test. Vemte z věšáku vaše kravaty a pověste je za užší konec a sledujte, jestli se vám některá náhodou nevytáčí do strany. Vázanka, která nesměřuje přímo dolů podle gravitačních zákonů, je na nejlepší cestě být uzavřená navěky ve skříni.

Kravata - v souladu s oblekem

Máte-li ve svém šatníku pár nových obleků, rychle se podívejte, zda vám do nich pasují kravaty. Jejich šířka by totiž měla korespondovat s klopami saka. Stejně pečlivě je třeba vybírat tento doplněk vzhledem k vašim tělesným proporcím. Jestliže jste spíše nižší postavy, volte decentnější vzory, rozhodně nepoužívejte příliš široké kravaty a o velkých uzlech ani nepřemýšlejte. Naopak dlouháni se v tomto mohou více rozšoupnout a popustit uzdu své fantazii.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies