Kocovina - jak se jí co nejrychleji zbavíte?

Rádi oslavujete tak, že vypijete větší množství alkoholu? Na druhý den toho ale určitě litujete, ale možná jste našli způsob, který je pro vás jako stvořený. Jenže s přibývajícími léty se mění i to, jak na nás naše obvyklá první pomoc po bujaré oslavě působí. Každému pomáhá něco jiného a občas je nutná změna. Vyzkoušejte naše tipy a uvidíte, co se stane tím nejlepším lékem na vaši kocovinu.

Kocovina - jak se jí co nejrychleji zbavíte?

 

Tím nejlepším způsobem, jak zahnat kocovinu, by pravděpodobně bylo vrátit se do postele a čekat, až to alkoholové opojení zmizí (většinou do 24 hodin). Jenže ne každý z nás si může dovolit zůstat doma a nejít do práce.

 

A kocovina nás navštíví i několikrát za rok, což zrovna neprospívá našemu zdraví. Navíc tolik dní dovolené snad nemá žádný z nás. Budete si tedy muset najít jinou metodu, díky které si popíjení alkoholu nemusíte zakazovat. Jen vám doporučujeme, nepijte tak často a hlavně pijte s mírou.

 

  • Spravte si chuť malým panáčkem

 

Na některé zabírá opět alkohol. Asi se řídí heslem: “Čím ses zkazil, tím se naprav”. Mohou si to ale dovolit jen ti, kteří nemusejí do práce. Pokud to chcete vyzkoušet, pamatujte, že tím jen příznaky kocoviny na nějaký čas utlumíte a později vás mohou potrápit horší následky.

 

  • Doplňte energii

 

Alkohol způsobuje zvýšenou dehydrataci. Proto byste měli ráno vypít dostatečné množství nealkoholických nápojů a také byste se měli najíst. Neboť prázdný žaludek může být příčinou pozdější nevolnosti. Čím více vody vypijete, tím rychleji pomine kocovina.

 

  • Jídlo má fantastické účinky, jen musíte vědět, které vám pomůže zrovna při kocovině

 

Jestli vás trápí nevolnost a únava, pak byste měli jíst lehké potraviny - suchary, topinky, sušenky a jiné. Také vám může pomoci, když sníte více ovoce. Nejvíce pomáhá banán či jablko.

 

K snídani si můžete dát i med, který díky fruktóze a glukóze dodá vašemu tělu dostatek energie. Vajíčka jsou zase bohatá na cystein, který bojuje proti volným radikálům, jenž se usazují v játrech.

 

  • Pohybem k tělesnému i duševnímu zdraví

 

A pokud si chcete vylepšit i tu psychickou pohodu, zkuste se vypotit ve fitku či v posteli se svou partnerkou, což je rozhodně příjemnější. Ale zvýšeným pohybem tělo ztrácí tekutiny, takže nezapomeňte pít.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies