Klišé o chlapech. Taky vás tak prudí?

Nezvládnou dělat dvě věci najednou, nesnesou bolest, furt myslí jen na to jedno… Tak to je chlap očima ženských. Může vás to prudit, vytáčet, iritovat, ale klišé mají tuhý kořínek. Takže jaká je průměrná představa průměrné ženské o průměrném chlapovi?

Fotografie fotbalových fanoušků při sledování zápasu

Chlapi se vyhýbají domácím pracím jak čert kříži

internaute.frI když o sobě skromně tvrdíte, že byste nevyluxovali tak dobře jako vaše manželka, s vysavačem, mopem a dalšími uklízecími proprietami se zrovna moc nekamarádíte.

Chlap – věčné dítě

internaute.frChlapovi stačí mičuda a je šťastný jak blecha a na pár hodin je od něj pokoj. Bezva akční PC střílečka taky není k zahození. Že máte aktivity shodné s vaším desetiletým synem Aspoň se umíte zabavit. A jak známo, kdo si hraje, nezlobí, zbytečně nebloumá po obchodech a neutrácí (jako někdo, koho v rámci vztahové korektnosti radši nebudeme jmenovat).

Chlap vydělává víc

internaute.frMožná ne ve všech rodinách, ale obecně to platí. Rozdíl mezi mzdami je 27 % ve prospěch chlapa.

Myslí jen na sex

Pro většinu ženských je chlap nemravné čuně, který na TO myslí prakticky nepřetržitě.

Nesnášejí bolest

internaute.fr

Ženské se vyžívají ve šťavnatém líčení, jak ten jejich zase přeháněl, když ho popadla rýmička. „Jo, chtěla bych je vidět u porodu,“ uzavírají rozšafně. Tak to, milá zlatá, asi neuvidíš.

Pivo a fotbal

internaute.frPlazma naladěná na sportovní kanál a k tomu bedna vychlazených gambáčů… Takhle nějak vypadá chlapský ráj. Aspoň podle ženské představy. Vysvětlujte jim, že krasobruslení není dost akční a minerálka vám zahleňuje ledviny!

Jeden úkol a dost

Víc prý chlap nezvládne. A jsou na to prý i studie.

Nedbají o sebe

V ženských je pořád zakořeněná představa poloneandrtálce, který si trenky mění jednou za týden a deodorant je pro něj sprosté slovo.

Radši zalhat, než se přiznat

Možná to nebyl Plzák, kdo jako první přišel s už legendárním „Zatloukat, zatloukat, zatloukat“, ale chlap to byl určitě. O lhaní bychom ani nemluvili, spíš o úpravě reality. Prostě je důležité zachovat si xicht. (Cestou z vlaku jsem se dostal do nějaký podivný časový smyčky a domů přišel až v pět ráno… Zapomněl jsem koupit šťávu, tak musím pít lahváče…)

Vrátíme to ženským

Jsou mizerné řidičky, užvaněné, nevědí, co chtějí, za kabelku jsou schopné dát majlant atd. atd. Klidně by se dalo ještě hodně dlouho pokračovat. Jenomže to bychom klišé o chlapech přebíjeli klišé o ženských.

A vy jakožto inteligentní, charizmatický krasavec víte jedno: Nejdůležitější je nelhat sám sobě!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies