Kentoya Zoom - malý, ale šikovný!

Stále populárnějším dopravním prostředkem se v evropských městech stávají různé mopedy a skútry. Jsou zřejmě nejrychlejší alternativou často dost přeplněné hromadné dopravy.

Fotografie motocyklu Scooter Kentoya Zoom

Kentoya Zoom - český skútr z čínských dílů

Původně se tyto skútry vyráběly a dosud vyrábějí v Číně pod obchodní značkou Zongshen. K nám do Česka se vozí pouze díly a části této malé motorky a montují se pod značkou Kentoya. Kromě typu Zoom se vyrábí i model Slide. Značka Kentoya je tak ryze českou značkou, která působí na našem trhu.

Kentoya Zoom - cesta do města

Cestovní rychlost Kentoye Zoom se pohybuje kolem 40 až 50 km/h. Nehodí se tedy na moc dlouhé trasy a i její vybavení ji spíše předurčuje pro městský provoz. K tomu se totiž hodí i rozmanité odložné prostory, které oceníte právě při proplétání a nakupování v ulicích města.

Kentoya Zoom - pomalý rozjezd, rychlé reakce

Samočinná odstředivá převodovka způsobuje, že se při rozjedu budete cítit trochu jako s kolama v hustém blátě, ale to vše vyváží manipulování s Kentoyou Zoom při jízdě, kdy zareaguje na každý váš nepatrný pohyb, čímž opět potvrzuje svou roli šikovného, i když nepříliš výkonného vozítka. I když je sedadlo konstruováno pro dva jezdce, nejlépe si na Kentoyi vychutnáte jízdu sami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies