Keeley Hazell nikdy neříkej nikdy!

Keeley ukazovala svá prsa snad v každém časopise pro chlapy, jenže pak jí to přestalo bavit a s předváděním svých krásných vnad sekla. Naštěstí ji odhalování chybělo a je zase zpátky. Koukněte jaký je to sexy kousek!

Fotografie ženy pózující v růžových plavkách

Bristká modelka se v roce 2009 rohodla, že s focením praští a rozhodně se k tomu už nikdy nevrátí, ale pozor. Zřejmě se neřídila známým: "Nikdy neříkej nikdy!"

ahyeahchicks.blogspot.com

Proč takové rozhodnutí No jako většina modelek si myslela, že ji čeká úžasná herecká kariéra. Keeley absolvovala několik hereckých kurzů, ale všechen čas i investované peníze byly k ničemu. Za celou dobu dostala pár pidi rolí a za ty ještě vděčila svým prsům. Možná jsme ji ani v žádném filmu či seriálu zaregistrovat nestihli.

Sexy Keeley tedy nezbylo nic jiného, než se k hambatému focení vrátit. No ještě že tak! Zase ukazuje svoje velká prsa a vy pánové se opět můžete nad jejími fotografiemi třeba rozplývat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies