Kdy můžete vypustit milostnou předehru?

Milostná předehra je pro ženy velmi důležitá. Ženy potřebují cítit doteky a slyšet lichotky. Předehra ženy více vzrušuje a může mít mnoho podob. Existují ale chvíle, kdy se milostná předehra může vypustit.

milování

Protože má milostná předehra nespočet podob, dokáže sexuální život pořádně okořenit. Největším prevítem je náš mozek, protože pokud nemá náladu, nepomůžou ani různé metody svádění. Proto jsou pro ženy lichotky natolik důležité. Stačí jen nevinné: "ano umyji ti záda miláčku".

 

Jsou ale chvíle, kdy můžete předehru přeskočit, protože jsou to většinou momenty, kdy by předehra do aktu nezapadala.

Ranní hygiena

Ráno se probudíte a ona vedle vás leží ve vaší košili a připadá vám neuvěřitelně sexy. Není čas na čištění zubů a ranní sprchu. Navíc můžete spěchat do práce a ranní hygiena i předehra by vám zkrátily čas na milostnou chvíli.

Chcete to hned

Mohli jste jet do kina, na večeři nebo jste si vyjeli na výlet. Cestou zpět se provokujete a víte, že to až domů nevydržíte. Zastavíte auto někde u lesa a rychlovka je na světě. V tomto případě je předehra zbytečná. Jde o spontánní situaci a druhého chcete hned.

Co kdyby vás někdo načapal?

Situace, kdy by vás při sexu mohl někdo nachytat jsou neobyčejně vzrušující! Není ale čas na předehru. Kolem kabinek v obchodě se pohybuje hodně lidí a co kdyby vás někdo načapal? Opět jde o náhlou situaci a předehra by jen zdržovala.

Chcete sex na jednu noc

Kdo vyznává sex na jednu noc, tak ten předehru neřeší. Ví, že nijak nebude zkoumat tělo druhého, protože k němu nechová žádné city a po skončení zase odejde. Při sexu na jednu noc ani nejde o navazování nového vztahu, takže proč byste se měli předehrou zabývat?

 

Jsou ale situace, kdy je milostná předehra určitě na místě. Především, když spolu spíte poprvé nebo slavíte speciální událost nebo jednoduše máte chuť na něžné milování.

 

Pokud nemáte zrovna náladu na zdlouhavý sex a nechcete se zabývat předehrou, vezměte partnerku na místo, kde to bude k rychlovce vybízet. Sem tam si přece můžete užít milování i bez předehry!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies