Kde se pivo vaří, tam se dobře daří

Užijte si netradiční pivní víkend v některém z českých malých pivovarů. Co vás čeká? Skvělé místní pivo, dobré jídlo a originální zážitky.

Pivní lázně

 

Jak se vaří pivo?

 

To zjistíte a na vlastní kůži vyzkoušíte v pivovaru Purkmistr v Plzni. Víkend s vařením piva si užijete. V pátek si pochutnáte na pivním menu v restauraci, prohlédnete si pivovar a ochutnáte místní pivní speciály. V sobotu po dobré snídani vás čeká celodenní asistování při vaření piva. Program? Našrotování sladu na vystírku, vystření sladu a začátek várky, scezování, házení mláta, chmelovar, spílání do whirpoolu, zchlazení do kvasné kádě, zakvašování. Že vám to nic neříká? Po víkendu v pivovaru už budete v obraze.

 

 

Je libo pivní koupel?

 

Lidé pro lázně využívají lecjaké nevšední ingredience. Mléko, byliny, dokonce čokoládu, tak proč ne pivo? Unikátní pivní lázně provozované přímo v pivovarech můžete navštívit po celé republice. Mezi ty nejoblíbenější patří Rožnovské pivní lázně v Rožnově pod Radhoštěm, kde se kromě pivních koupelí zabývají také alternativním lázeňstvím, tradiční pivní lázně v pivovaru Chodovar v Chodové Plané nebo malebné lázně v pivovaru Štramberk, ve folklorním moravském městečku.

 

 

 

Relax i romantika v pivovaru

 

V jihočeském Táboře, městě proslulém svou silnou historií, můžete strávit příjemný víkend plný relaxace přímo v historickém areálu bývalého pivovaru. V provozu jsou zde pivní lázně a také bazén s finskou bylinnou saunou. Na druhé straně republiky navštivte zámecký pivovar v Ostravě Zábřehu. Zámecké prostředí je jako stvořené pro romantický víkend ve dvou.

 

Všechny pivní víkendy si můžete užít po celý rok anebo je věnovat jako originální dárek. Celou nabídku si prohlédněte na www.esennce.cz/pivni-vikendy.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies