Katy Perry

Katy se narodila 25. října roku 1984 v městečku Santa Barbara (Kalifornie, USA). Je skvělou skladatelkou, textařkou a především úžasnou zpěvačkou. Katy Perry je její umělecké jméno. Její pravé jméno je Katheryn Elizabeth Hudson.

Katy Perry v sexy černém oblečení

 

Katy je prostředním dítětem dvou pastorů, takže strávila mnoho let poslechem kostelních písní a zpíváním v kostele. V roce 2003 ukončila střední školu (Dos Pueblos High School) a odstěhovala se do Los Angeles.

 

Poté si změnila příjmení na Perry. Bylo to příjmení její matky za svobodna. A víte, proč si vlastně změnila příjmení? Její jméno Katy Hudson je totiž až příliš podobné jako jméno herečky Kate Hudson. No uznejte sami, že by to fanoušky spíše mátlo.

 

Tahle zpěvačka, jejíž hvězda vystoupala k nebi v roce 2008, si píše texty sama. Žebříčky světových hitparád dobyla písní “I kissed a girl” (Políbíla jsem dívku). Nejen tou písní upoutala pozornost, ale i svým netradičním humorem a velmi osobitým stylem oblékání.

 

Občas nám může připadat, že se Katy vrací do doby o pár desítek let zpátky. Avšak musíme uznat, že se od ostatních zpěvaček umí dokonale odlišit. Je originální svým vlastním způsobem a to se nám na ni líbí ze všeho nejvíc.

 

  • Kdo byl během období dospívání jejím vzorem?

 

Tou největší inspirací pro ni byla skupina Queen. Ale ovlivnili ji i další hudebníci - jako třeba Alanis Morissette, skupina Heart, Joni Mitchell, skupina Incubus, Cher, Cyndi Lauper, Pat Benatar, Shirley Manson a v neposlední řadě i Joan Jett a spousta dalších.

 

  • Její soukromý život

 

Nejprve Katy chodila s Travie McCoyem ze skupiny Gym Class Heroes. V roce 2008 se rozešli a na jaře roku 2009 už chodila s Britem Russellem Brandem. Dokonce se spolu později i zasnoubili. Vzali se v říjnu roku 2010 v Indii. Bohužel se ale v roce 2012 rozvedli.

 

Její další láskou byl hudebník John Mayer, s kterým nazpívala píseň Who you love. Ani tento vztah nebyl dlouhého trvání a v roce 2014 se rozešli. V loňském roce v březnu ale oficiálně přiznala, že je Orlando Bloom jejím partnerem. Tak jí přejeme hodně štěstí a ať jim tento vztah vydrží.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies