Katherine Marie Heigl

Katherine se narodila 24. listopadu roku 1978 ve Washingtonu D.C. (USA). Je producentkou, modelkou a samozřejmě vynikající herečkou.

Katherine Heigl se svůdným pohledem v sexy prádle

 

Po krátkém čase se s rodinou přestěhovala do Nové Kanady. Měla 2 starší sourozence - Johna a Meg. Starší bratr totiž v 15 letech tragicky zemřel. Měl autonehodu a bohužel podlehl svým zraněním.

 

Svou kariéru odstartovala díky své tetě, která jejich rodinu navštěvovala. No a při jedné návštěvě Katherine párkrát vyfotila. Tehdy jí bylo pouhých 9 let. Byla to série fotek s reklamními pózami na reklamu o nějakém výrobku na vlasy, což byl její nápad. Pak odjela zpět do New Yorku a ty fotky rozeslala do modelingových agentur, samozřejmě se souhlasem rodičů.

 

Po několika týdnech začala již Katherine pracovat pro jednu mezinárodní modelingovou agenturu. Pokračovalo to focením prvního inzerátu pro jeden časopis a zahrála si i v reklamě na cereálie. Objevila se i v dalších reklamách, ale později ji uchvátilo herectví. Jejím filmovým debutem byl film s názvem That Night (1992), ve kterém si zahrála s Juliette Lewis a C. T. Howellem. Kvůli tomuto filmu hraní zcela propadla.

 

O rok později hrála ve filmu King of the Hill. Ve filmu Můj táta hrdina (1994) získala svou první hlavní roli. Je to komedie o muži středního věku (Andre), který chtěl jen strávit prázdniny se svou dcerou Nicole. Ale vše se zkomplikuje, když se jeho dcera poprvé zamiluje.

 

Nehrála jen v komediích. Mohli jste ji vidět v Přepadení 2: Temné území, Wish Upon a Star, Princ Valiant: Boj o Excalibur, Nevěsta Chuckyho, 100 sladkých holek, Valentine, Bláznivá olympiáda, Zbouchnutá, Chceš mě,chci tě a tím jejich výčet rozhodně nekončí. V roce 2005 byla obsazena do role Dr. Izzie Stevensové v seriálu Chirurgové, který je v současnosti velice úspěšný. 

 

Něco málo ze současnosti. Katherine Heigl se letos konečně zadařilo a je těhotná. Se svým manželem Joshem Kellym se už sice starají o dvě krásné holčičky (Naleigh, Adelaide), ale obě jsou adoptované. S manželem se snažili o své vlastní děťátko a podařilo se jim to až po 9 letech od jejich svatby.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies