Karlovy lázně - pět pater kvalitní zábavy

Pro svých pět hudebních klubů v pěti patrech jsou Karlovy lázně největším zařízením svého druhu v České republice, ale i střední Evropě. Originální charakter také vytváří historický interiér budovy postavené koncem 14. století.

Fotografie loga hudebního klubu Karlovy lázně

Nenapodobitelná atmosféra tanečního klubu

Zachovalý historický interiér budovy stojící v centru Prahy (kousek od Karlova mostu), která byla postavena na přelomu 14. a 15. století, vytváří jedinečný a originální charakter Karlových lázní. Spatřit zde můžete původní mozaikové obložení chodeb i zdí, mozaikové obrazy v hlavních sálech a docela zachovalé staré lázeňské vybavení. Bazény s římským stylem dnes bez vody slouží ve dvou patrech klubu jako taneční parket. To vše vytváří spolu s moderním vybavením a hudbou zcela nenapodobitelnou atmosféru, díky níž se Karlovy lázně staly nejnavštěvovanějším tanečním klubem v České republice.

5 podlaží Karlových lázní

MC Music Café

Taneční klub Karlovy lázně se skládá z pěti podlaží a každé z nich je samotným klubem věnovaným specifickému hudebnímu stylu. V přízemí se nachází zcela zrekonstruované MC Music Café, které patří black music (černá hudba). Návštěvníci mohou v tomto patře také zdarma využít šest PC s připojením na internet.

Discothéque

První patro je určené pro milovníky diskotékové hudby. Populární Djs jim hrají novinky z dance floorové scény. Hlavní prvky tohoto podlaží zvaného Discothéque jsou nápojový bar inspirovaný tvary amerického bombardéru Stealth B2 nebo socha s laserovýma očima.

Kaleidoskop

Další podlaží Kaleidoskop nadchne svým programovým zaměřením milovníky nesmrtelných hudebních hitů z let 60. – 80.

Paradogs

Klub Paradogs zaujme příznivce všech tanečních směrů. Ten nejlepší house, techno, trance a další hudební styly zde představují nejlepší Djs z České republiky a zahraničí. Vystoupila zde již řada významných hostů, např. Sonique, Derrick May, Global Deejays, Benny Benassi, Gigi D’Agostino, Floorfilla, Royal Gigolo, Bob Sinclar a mnoho dalších umělců.

Chill out

Poslední podlaží zvané Chill out patří klidné a oddechové hudbě. Je ideálním místem pro chvíle relaxace po návštěvě předchozích čtyř pater.

Úžasná technika Karlových lázní

Karlovy lázně jsou jediným hudební klubem v České republice, který má nastálo instalovaný tříbarevný laser a všechna patra vybavena reproduktory EAW. Jeden odborný časopis dokonce zařadil Karlovy lázně mezi nejlépe technicky vybavené kluby v Evropě.

Karlovy lázně slaví 7. narozeniny

1. 12. 2006 oslaví klub Karlovy lázně již 7. narozeniny. Pro tento speciální den bude pro návštěvníky připraven špičkový program s řadou překvapení. Jako hlavní hvězdy večera se objeví megastar a jedna polovina formace Underworld, Dj Darren Price a na patře Discotheque se můžete těšit na úžasný set v podání italské hvězdy Dj Gabry Ponte.

 

Dalším vrcholem tohoto večera bude koncert, ve kterém Michal Hrůza (bývalý člen Ready Kirken) se svojí novou kapelou představí svou dosavadní tvorbu a asi 16 skladeb, včetně hitů jako jsou Krasohled, Stopy zahladím či 1 + 1.

 

 

Dále pak vystoupí úspěšná Djka Ladida, Chris Adler a dalších deset špičkových djs.

 

Osmý rok provozu tanečního klubu

V osmém roce provozu tohoto klubu se návštěvníci mohou těšit na další zkvalitnění programu, v němž se objeví více předních zahraničních hvězd než doposud.

 

Stálé zlepšování Karlových lázní se ovšem neprojeví na vstupném, které nadále zůstane ve výši 50,- Kč do 21:00 hod., poté 120,- Kč na osobu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies