Samuraj.cz

Kam za zábavou? Speciálně pro muže...

Ondřej Sedláček

Nevíte co s volným časem? Léto je za dveřmi a teplé počasí svádí k návštěvám koupaliště. Máme pro vás i další tipy, kam za zábavou. Chcete vědět jaké je to ve strip baru? Přečtěte si náš článek.

Léto na koupališti

Nejen pro muže je velmi lákavé léto strávené u vody. Koupaliště nabízí mnoho vyžití. Pro muže jsou určitě největším lákadlem vnadné sexy ženy ukazující svá opálená těla. Ve skutečnosti však muži chodí na koupaliště jen kvůli těmto kráskám a například tobogány, minigolf, volejbal či různé skokánky slouží jen jako přídavná zařízení.

Kultura a aktuální dění - letní hudební festivaly

Více než skvělá letní akce se nabízí v Ostravě na festivalu Colours Of Ostrava. Akce začne 10. července a potrvá tři dny. Každoročně sem přijíždějí hudebníci ze všech zemí světa a k vidění je mnoho různých žánrů.

Colours Of Ostrava je ovšem jen jedním z mnoha letních festivalů. Fanoušci hudby mohou navštívit také Noc plnou hvězd, Master sof Rock, Sázavafest, Rockfest, Benátskou Noc a mnoho dalších.

Sexy ženy ve strip barech

Další oblíbenou pánskou zábavou jsou návštěvy strip barů. Pozor, nejde zde o sex. Dívky se zde pouze ukazují, jak je pánbůh stvořil a pánové se mohou kochat jejich sexy křivkami. Strip bary nabízí několik variant striptýzu, od obyčejného s jednou dívkou přes lesbi show až po skupinový striptýz. Pánové neváhejte, opravdu je na co koukat.

Pivo a fotbal - především mužská záležitost

K českému muži neodmyslitelně patří pití piva. A o tom, že jsme sportovní národ, není pochyb. Právě probíhá fotbalové Euro a příležitosti k této zábavě se nabízejí každý den.

Většina žen k tomu moc pochopení nemá, a tak je v mnoha domácnostech fotbal důvodem ke zbytečným sporům. Ženy nikdy nepochopí, že dozvědět se výsledek ze sportovních novin není už ten pravý adrenalin, jako sledovat zápas živě.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.