Kam za zábavou? Speciálně pro muže...

Nevíte co s volným časem? Léto je za dveřmi a teplé počasí svádí k návštěvám koupaliště. Máme pro vás i další tipy, kam za zábavou. Chcete vědět jaké je to ve strip baru? Přečtěte si náš článek.

carmen

Léto na koupališti

Nejen pro muže je velmi lákavé léto strávené u vody. Koupaliště nabízí mnoho vyžití. Pro muže jsou určitě největším lákadlem vnadné sexy ženy ukazující svá opálená těla. Ve skutečnosti však muži chodí na koupaliště jen kvůli těmto kráskám a například tobogány, minigolf, volejbal či různé skokánky slouží jen jako přídavná zařízení.

Kultura a aktuální dění - letní hudební festivaly

Více než skvělá letní akce se nabízí v Ostravě na festivalu Colours Of Ostrava. Akce začne 10. července a potrvá tři dny. Každoročně sem přijíždějí hudebníci ze všech zemí světa a k vidění je mnoho různých žánrů.

Colours Of Ostrava je ovšem jen jedním z mnoha letních festivalů. Fanoušci hudby mohou navštívit také Noc plnou hvězd, Master sof Rock, Sázavafest, Rockfest, Benátskou Noc a mnoho dalších.

Sexy ženy ve strip barech

Další oblíbenou pánskou zábavou jsou návštěvy strip barů. Pozor, nejde zde o sex. Dívky se zde pouze ukazují, jak je pánbůh stvořil a pánové se mohou kochat jejich sexy křivkami. Strip bary nabízí několik variant striptýzu, od obyčejného s jednou dívkou přes lesbi show až po skupinový striptýz. Pánové neváhejte, opravdu je na co koukat.

Pivo a fotbal - především mužská záležitost

K českému muži neodmyslitelně patří pití piva. A o tom, že jsme sportovní národ, není pochyb. Právě probíhá fotbalové Euro a příležitosti k této zábavě se nabízejí každý den.

Většina žen k tomu moc pochopení nemá, a tak je v mnoha domácnostech fotbal důvodem ke zbytečným sporům. Ženy nikdy nepochopí, že dozvědět se výsledek ze sportovních novin není už ten pravý adrenalin, jako sledovat zápas živě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies